lauantai 22. maaliskuuta 2008

hieman parempaa


Kirjoitettu eilen: Oma juoksu alkaa taas pikku hiljaa kulkea. Eilen teimme Antin kanssa tunnustelevan treenin. Kuusi kertaa kolme minuuttia parin minuutin hölkkäpalautuksella. Alkusyke oli 170 ja lopussa jo 180 eli alussa kynnys alueella ja lopussa ylikin. Juoksu kulki yllättävän hyvin ja jotain herkkyyttäkin oli havaittavissa. Reitti oli mahtavaa metsäbaanaa ja mukavan kumpuilevaa. Hiki irtosi ja fiilis oli positiivinen. Vielä parempi mieli oli hieronnan jälkeen illalla. Viimeisetkin jumit helpottivat. Kummasti sitä tukkeutuu matkustellessa ja sairastellessa. Parempi olisi olla vain kämpillä ja mielellään terveenä. Pari päivää aikaisemmin otettu hieronta ja kroppa olisi saattanut reagoida vielä enemmän jumiutumalla. Tarkkaa puuhaa tämä kestävyysharjoittelu.

Tänään sitten oli niin sanottu lenkkipäivä. Aamusta ysi ja illalla 17km. Välissä tsillailua ja käynti Espanjan puolella. Santo Antonio niminen kaupunki on tuossa parin kilsan päässä, missä on myös Lidl. Santo Antoniosta on vartin lauttamatka Espanjan puolelle. Kieli vaihtuu samoin kuin kello tunnilla eteenpäin. Tänään olivat kaupat kiinni ja valmistelut pääsiäismessuun käynnissä. Porukkaa oli muutenkin normaalia enemmän liikenteessä.

Tanaan aamusta 5km+juoksuloikkaa seka teravia kuuskymppisia. Antti oli talla kertaa nopeampi. Kosto elaa!!
Mielenkiintoinen tarina: Sankareita on monenlaisia.

Kuvassa perinteinen jäpityskuva: Miika, Tuija, Antti ja Joona Ojapalo

2 kommenttia:

  1. Hyvä että juoksu alkaa kulkee, täällä on talven kovimmat pakkaset tällä hetkellä.
    Tosta karhu viestistä vielä, koska ei oo sanottu selkeesti ketkä siinä joukkueessa on ja itellä on menoo kahtena seuraavana viikonlopuna, joten en ehdi osallistumaan mihinkään karsinta kisoihin. Pari hölkkä kisaa on meikän näytöt.
    T: Kalle

    VastaaPoista
  2. En tiedä saitko Antin sähöpostia, mutta siina se lupas että mä, sä, juha ja hena pääsee ilman näyttökisaa karhu-viestiin. Itse saatan tosin rempasta testijuoksun harjoitus mielessä. Alle vaikka 5km reipasta.
    Mitä hölkkiä vedät?

    VastaaPoista