tiistai 25. maaliskuuta 2008


Kuvissa hieman todistusaineistoakin, etta kylla taalla reenataankin. Kuva on eilisesta kympin kovasta, jonka vedin aikaan 33.30 hieman makisessa, mutta kovapintaisella juoksualustalla. Matka sujui mukavasti Anssin tullessa nelja tonnia mukana. Ite juoksin kahden kilsan patkaa edestakaisin. Fiilis oli ihan hyva juoksun aikana ja Antti tsemppasi vieressa polkupyoralla. Tuija sai kunnian kantaa juomapulloa eli palautuspuolikin oli kunnossa. Tanaan sitten onkin lenkkeilypaiva ja aamulla juoksin 9km ja illalla on ohjelmassa 15km.
Leiri vetelee viimeista viikkoa ja vasta nyt on varsinaisesti paassyt vauhtiin. Hyva nainkin niin saa nousujohteisesti treenata.

"Z": maratonpettyneisyys on inhottava seuralainen maratonkilvan jälkeen. Maratonpettyneisyys murskaa miehen kuin pähkinän. Se saa koviksenkin havisemaan kuin haavanlehden. Maratonpettyneisyys imee hetkeksi elämänhalun ruumista kuin saalistava anaconda ja saa miehen harkitsemaan junankiskoille heittäytymistä. Maratonpettyneisyys myrkyttää sielun kuin kännikala läheisensä. Onneksi maratonpettyneisyys ei kuitenkaan ole pysyvä olotila ihmisen elossa vaan häipyy hetken ruumista riivattuaan kuin merirosvo tavernasta ja tuota pikaa mies suunnittelee jo uutta maratonia kuin tappajahai hyökkäystä uimarien joukkoon.

3 kommenttia:

  1. hyvät kelit näyttää olevan siellä, täällä sato 15cm lunta viime yön ja aamun aikana, -5 astetta ja järkyttävän kova tuuli. Ittekkin täyty jättää lenkki lyhyemmäks kun vastatuuli osuudella silmät alko muurautua umpeen.
    T:Kalle

    VastaaPoista
  2. Moro. Milloin ja missä tuo Palokkacupin karsintajuoksu juostaan? Onnistuisko Kuohun äijien juosta samassa yhteydessä oma Karhun karsinta? Tiestölle varmaan mahtuu...

    -Kimmo

    VastaaPoista
  3. Antin kirjoitama viesti aikaisemmin: Karhuviesti lähestyy kovaa vauhtia ja JKU:n joukkue alkaa olla iskussa. Hallikauden perusteella paikkansa JKU:n joukkueessa ovat varmistaneet Henri Manninen, Juha Puttonen, Miika Takala ja Kalle Ruohola. Muut karsivat kolmesta jäljelle jäävästä paikasta 5.4. Palokka-cupin reitillä järjestettävässä testijuoksussa, matkana 5 km. Lähtöpaikka on n. 700 m Laajavuorentien ja ruokkeentien risteyksestä Palokkaan päin. Ilmoitan tarkan kellonajan myöhemmin.

    Jos ette pääse karsintaan niin pistäkää viestiä, olen itse myös viivalla mukana..

    -Antti

    VastaaPoista