torstai 14. helmikuuta 2008

reeni

Ohessa b-maajoukkueen/ skicatsin/ nylkyn tämän päivän reeni: Verryttelyä neljä kilometriä hallille, missä avausvetoina kolme kertaa sata metriä piikkarit jalassa. Edessä kohtuu tiukka reeni: neljä kertaa kuusisataa metriä kolmen minuutin palautuksella. Vauhdit olivat 1.39, 1.38, 1.35 ja 1.31. Hapottihan se, mutta yllättävän rentona kroppa pysyi. Juha veti toista vetoa lukuunottamatta kaikki ja sain vain peesailla. Seuraavaksi oli verryttelyä kymmenen minuuttia, jonka jälkeen viisi kertaa kaksisataa metriä rennon kovaa. Vaihdoin vetotossut jalkaan ja juoksin vedot aika tarkkaan kaikki kolmeenkymmeneen sekuntiin. Reeni meni hyvin perille. Kevyttä päkiä hyppyä vielä päälle ja punttisalin puolelle keskivartaloaa tekemään. Tein lisäksi muutaman terävän penkille nousun ja kevennyshypyn. Treeni oli paketissa hyvissä olosuhteissa tehtynä.

Hallilla näkyi tänään paljon kavereita ja se on myös paikka sosiaaliselle hengailulle. Reenin aikana ehtii läppää heittää aina muutaman sanan, eikä touhu saa olla liian vakavaa. Vaikka kaverit ovat myös kilpakavereita, niin vain kisoissa ollaan huumori pois meiningillä. Hyvää ystävänpäivää kolleegat!

4 kommenttia:

  1. 15:sta päivä Miikka lepää?
    Hyvä isku miehellä. Tule nyt kumminkin vielä Su pitkällle. SM-hallit on vain välitavoite... ja jos siellä tuo loppukiri ei toimi niin arvaa saatko kuulla pottuilua kuuskymmpisistäsi ;)

    VastaaPoista
  2. Mee jari vaan tekeen yläkertaan päkiähyppyjä äläkä yritä palautua tietokoneen ääressä!

    VastaaPoista
  3. Älä spämmää.naapurin blogiin. Miika on herkkä kaveri. Se voi vetää sinua 5-0 ens kesänä

    VastaaPoista
  4. Jalkataitelija, käykää vaikka lukemassa tämän päiväinen herkkä fiilistely!

    VastaaPoista