perjantai 4. tammikuuta 2008

vesisadetta

Eilen illalla alkoi satelemaan. Satoi ja ukkosti sen verran, etta ei ollut kannattavaa lahtea lenkille. Menimme Jaakon kanssa punttisalille polkupyoraa polkemaan. Puoli tuntia sita ja voimaharjoitus sekä 3km holkkaa paalle. Aamulla olin juossut 6km. Kummasti sekin treeni vasytti ja uni tuli nopeasti, varsinkin kun sahkot olivat poikki eika mitaan tekemista illalla. Tanaan aamulla olimmekin jo kahdeksalta juoksemassa ja yllattaen taas satoi vetta. Onneksi keli on lammin ja vilustumisvaaraa ei ole. Vesi lainehti silti aika kivasti tiella, mutta se ei menoa haitannut. Aamusta siis 1.20 ja tarkoitus on illalla verrytella kevyesti seka tehda koordinaatiota ym. Vahan on ollut jalat tukossa matkustelujen ym. vuoksi, mutta eikohan se pikku hiljaa tasta. Eka viikko on muutenkin syyta ottaa varovasti. Tanaan huomasin, etta syke oli selkeasti koholla. Oma kroppa siis reagoi korkeaan ilmanalaan herkasti. Toivotaan etta se on hyva merkki ja kunto seka veriarvot kohoavat reissun aikana. Ennen matkaan lahtoa mittaututin veriarvot ja saa nahda mita testit nayttavat helmikuulla.

Olen siis Etela-Afrikassa "turvassa" Jaakon kanssa. Taalla on talla hetkella aika paljon suomalaisia seka lisaksi norjalaisia, ruotsalaisia ja sveitsilaisia. Lisaksi yksi puoli saksalainen Johas Hamn ja pari valkoista nandia :). Eilen illalla käytiin sportsmealilla muiden suomalaisten kanssa ja aika paljon finskeja naytti olevan. Valokuva on Nairobista, missä kavimme valipaivana apinoita morjestamassa. Mites Risto se sanonta menikään: Apina pois selästä? Katsotaan kuinka se projekti onnistuu lähivuosina. Tätä tekstiä kirjoitettaessa huomasin, etta Markku "shadow" Varjon koneesta löytyy myös ääkköset!

5 kommenttia:

  1. Toivottavasti E-Afrikan kuviot antavat hyvän mahdollisuuden treenaamiseen. Keniassa olisi tilanne voinut olla vähän toinen.

    VastaaPoista
  2. Päätös on tehty ja nyt keskitytään reenaamiseen. Reissun jumit painaa vielä, mutta eiköhän se tästä. Kolmen tonnin kävijämäärä rikki.

    VastaaPoista
  3. Hyvä kun ajattelin yhtä hetkeä pidemmälle. Treeni-intoa sinne!

    VastaaPoista
  4. Kumpi kovemmassa iskussa nyt Varjo vai itse päällikkö ? Juoskaa pojat kovaa ja paljon!

    VastaaPoista
  5. Pojat juoksevat päivittäin hallikauden ennätyksiä. Retrokamoja/ poikia en ole vielä itse nähnyt baanalla.

    VastaaPoista