perjantai 31. elokuuta 2012

Maaotteluennakko ja lentokentällä odottelua..

Lähettäjä Suomi-Ruotsi maaottelu 2010

Kalevan kisoista palautuminen on hyvässä vauhdissa. Tai nyt niin hyvässä kuin vain veteraanilla voi olla. Tiistaina en hutiloinut aamulenkille vaan annoin kropalle sen kaipaamaa palautusta. Jalat tuntuivat kohtalisen hyviltä edellisphäivän hieronnan jäljiltä. Antero oli laittanut rentoja rullauksia illalle ja teinkin ohjeen mukaisesti. Harjun ympäri suoritetun puolen tunnin hölkän jälkeen rullailin 2x10x100m rennon reippaasti. Juoksu tuntui yllättävän hyvältä ja irtonaiselta. Jouni veteli mukana ekat kymmenen. Jälkihölkkää oli 4km Harjua ympäri ja sen jälkeen kotiuduin kämpille palauttelemaan, missä iskä ahersi keittiön kimpussa. Seinien kaakelointi oli hyvässä vauhdissa ja keskiviikolle jäi ainoastaan putkimiehen työ vesihanan liittämisessä.

Keskiviikkona tein tulkkaustöitä ja yritin ahertaa kandin työn parissa kirjastolla. Kävin koko viikon syömässä yliopistolla, missä aterian hinta on edullinen. Säästän satasia vuodessa siinä kun saan syödä edullisia opiskelija-aterioita. Kaiken lisäksi ruoka on hyvää ja pullat edullisia. Suunnittelin myös opintoja ja sitä, mitä kursseja aioin suorittaa tulevan syksyn aikana. Keskiviikon ulkoiluna oli 2km vr+10km rennon reipasta 150 sykkeellä 3.40 kilometrivauhdilla Tuomiojärven hiekkabaanoilla. Juoksu tuntui kulkevan melko hyvin ja vauhtikin oli yllättävän hyvää. Tarkoituksena oli hakea hieman kestoa kymppiä varten, mutta tuokin treeni kyllä tuntui seuraavana päivänä eli eilen. Tarkoituksena oli fiilata pikkasen konetta kisavauhteihin urheilukentällä. Aamulla hölkkäsin jo normaalin 8km+3x100m ja illalla Harjulle 4km+4x100m. Jalat ja takareidet tuntuivat varsin väsyneiltä. Juoksin vian 3x400m 400m hölkkäpalautuksella. Tuntuma ei ollut parasta ja sain tehdä töitä 68-67 aikoihinkin. En tästä kuitenkaan huolestunut vaan luotin palautuvani. Bonuksena pyydin päästä Anterolle saunomaan illalla. Se on ennenkin tehnyt ihmeitä. Reenin loppuverkkaa oli 4km ja muutamia aitakävelyitä.

Tänään perjantaina oli aikainen herätys. Leskisen Antti tuli hakemaan jo kuudelta aamulla ja. Onneksi sain nukuttua todella hyvin ja normaalia lyhyemmät yöunet eivät siinä mielessä haittaa. Enemmänkin nyppi lentokentällä saatu tieto siitä että lento lähteekin neljä tuntia aiottua myöhemmin. Lentokone oli ilmeisesti vaihtunut pienempään malliin ja tästä syystä noin 20 urheilijaa ja toimihenkilöä jäivät kentälle odottelemaan. Hyvitykseksi tarjottiin 17e arvoista etuseteliä, mutta Finnairin loungeen ei ollut mitään asiaa. Täällä kentällä siis istutaan ja odotellaan..

Ostin äsken IPadilleni näppäimistön, millä nyt kirjoittelen. Ihan onnistunut ostos hintaan 69e. Näpyttely onnistuu suhteellisen kätevästi ja tekstiä syntyy. Katsotaan, miten onnistuu kuvien latailu.
   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti