tiistai 21. elokuuta 2012

Taas on pari päivää kulunut siitä, kun viimeksi blogia päivittelin. Kotiutumiset Font Romeaun leiriltä on siis tehty ja hengissä ollaan. Takaisin paluu tapahtui torstaina, kun aikaisin aamulla aloitimme automatkan Barcelonaan. Lennot olivat puolilta päivin ja ruuhkiin ym piti jättää kunnolla liukumavaraa. Automatka meni kuitenkin kivuttomasti ja pääsimme perille hyvissä ajoin. Tällä kertaa näimme huikeat maisemat päivänvalossa kun laskeuduimme vuorilta. Menomatkalla kun pari viikkoa aiemmin kun oli säkkipimeää ja silloin sompailuunkin kului pari ylimääräistä tuntia.

Mun ja Jaakon lennot olivat Frankfurtin kautta siinä missä Jouni posootti Norwegianilla suoraan Helsinkiin. Päivä oli kyllä todella pitkä, sillä lentomme oli Hesassa hiukan ennen puolta yötä. Siitä oli vielä ajomatka Jyväskylään yötä myöten. Pysyimme molemmat hereillä perille asti ja puolin neljän maissa pääsin nukkumaan. Onneksi en ollut ottanut perjantailla yhtään tulkkausta vaan sain nukkua heti univelkaa pois. Perjantain treenit olivat puolilta päivin 8km+3x100m ja illalla 12km+5x100m avojaloin nurmella Henrin ja Jaakon kanssa.

Lauantaina oli tärkeä päivä nimittäin kandin seminaarin ryhmäkokoontuminen. Siinä meni koko päivä, mutta sain tärkeää palautetta työstäni. Tekemistä edelleen on, eikä varaa ole levätä laakereilla. Haastatteluja pitäisi analysoida vielä tarkemmin plus muuta viilausta. Illalla lähdin tyrkkäämään omaa kovaa eli 13km reipasta Jyväsjärven ympäri. 1km verkan jälkeen lähdin kiihdytämään ja vauhdiksi vakioitui 3.25 sykkeiden ollessa 160 hujakoilla. Matka taittui melko hyvin jos nyt ei kauheeta lentoa ollut kuitenkaan. Takareisi kinnasi edelleen kuten on kohta pari viikkoa tehnyt. 1km verkan ja 3x100m loppuvetojen jälkeen olin kämpillä. Illalla kävin Erkki Vettenniemen luona kylässä ja aika kului varsin kivasti.

Sunnuntaina menin aamupäivästä kirkkoon. Se oli ihan nappivalinta. Vielä kun Jaakko ja Henri lähti kello 17 puolipitkälle (20km+3x100m) lenkille oli päivä aika lailla täydellinen. Keli alkoi selkeästi viiletä ja maanantai-aamuna oli jo oikeesti kylmä. Tyrkkäsin aamulenkin (8km+3x100m) vielä t-paidassa, mutta vilakka oli silti. Illalla piipahdin (3km+4x100m) radalla tekemässä valmistavan (200/400/600/400/200) harjoituksen. Jalat oli aika väsyneen ja tukkoisen tuntuiset. Vetojen ajat oli 31/64/1.41/63/29. Päälle tein aitakävelyä sekä hölkkäilin avojaloin nurmella pari kilsaa. Illaksi olin onneksi saanut hieronnan Timolle, joka ammattimaisesti availi tukkoisia jalkoja. Taka- ja etureisistä löytyi selkeitä kireyksiä. Tänään yllättäen kulki jo tosi mallikkaasti eli lihakset ei menny väsyksiin. Aamulla oli 10km+6x100m ja illalla 14km+6x100m Huhtasuon mäkisissä maastoissa. Juoksu kulki yllättäen kevyesti ja oli helpon tuntuista. Kuuntelin uudesta IPhone 4s:stä bodcastina Armin van Bureeniä ja siksi ehkä askel oli helppo. Pysähdyin jopa loppuvaiheesta lenkkiä valokuvaamaan ja nauttimaan elämästä. Meitsistä tuli myös setä toisen kerran viime viikolla. Itse asiassa samaan aikaan kun työstimme omaa matkaa autolla ajaen kohti Barceloonaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti