perjantai 10. elokuuta 2012

kevyt päivä ja tsillailua




Perjantaina eli tänään otetaan rennosti ja juostaan vain kevyttä. Kevyt tarkoittaa kahta lyhkästä lenkkiä matalilla sykkeillä. Eilinen vetojen nyppiminen kyllä tuntui tänään aamulenkillä outona jäykkyytenä. Kulku ei ollut niin sanotusti päällä. Juttua riitti Jaakon ja Jounin kesken yhtä hyvin kuin tähänkin asti. Leirin parasta antia onkin ehkä ollut hyvä treeniporukka ja huumori. Ruokailut ovat olleet tähtihetkiä sen verran hyvää sapuskaa olemme laittaneet. Melkein joka päivä tarjolla on ollut kunnon pihvilihaa salaattien ym. kera. Olemme kokkailleet yhdessä niin että jokainen osallistuu kustannuksiin, ruuan laittoon ja tiskauksiin. Aika harvoin leirillä homma on toiminut niin hyvin kuin nyt. Siitä pisteet J & J:lle!

Aamulla siis 9km kevyttä ja paluumatkalla haimme tuoreet patongit kaupasta kuten tähänkin asti. Illalla on uudestaan kevyttä ja päivällä tulee varmaan pyörittyä Font Romeaun keskustassa.

Itse asiassa kävimme perjantaitorilla hengailemassa ja syömässä suklaaagreppiä kahvin kanssa. Sen jälkeen tulimme kämpille rötväämään, kunnes päätimme lähteä biitsille Matemale järvelle. Juoksimme siellä kevyen 10km lenkin+4x100m ja sen jälkeen sortsit hulmuten kirmasimme uimaan. Vesi oli mukavan viileää ja keli vastaavasti lämmin (27c). Porukkaa oli liikkeellä älyttömästi. Ennen pois lähtöä kävimme vielä päivän toisella crepellä ja kahvilla. Paluumatkalla olo oli kuin olisi lepopäivää viettänyt. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti