sunnuntai 11. joulukuuta 2011

sunnuntai



Jos jollain jäi näkemättä viime sunnuntaina Fransiksen haastattelu telkkarista niin tässä on. Kuvasin Iphonella telkkarin ruudulta eli laadukasta kuva ei ole. Ainakin Niemisen Jaakko jenkeissä voi nyt nähdä pätkän. Mies tosin tulee joululomalle Jyväskylään ja pääsee juoksemaan lumella. Mikäs sen hienompaa?

Eilen oli aivan kauhee päivä, kun lähdin parinkympin reipasta vetämään. Ajatelin hölkätä 4km matolle, missä olisin juossu 12-15 pitävällä alustalla. Matto oli kuitenkin varattu eikä vaihtoehtona ollu kuin ulkoilu. Taivaalta oli sadellut päivän mittaan märkää lunta ja keli oli plussan puolella. Lähdin läpsyttelemään ja vaihtelevasti tossu piti ja ei pitänyt. Usko meinasi loppua kympin jälkeen kun puhti loppui jaloista eikä tietä oltu aurattu. Meikäläinen ei ole mikään voimarunnoja eikä paksuista reisistäkään ole tietoa. Koita siinä sitten runnoa. Tavoitevauhti oli vain 4.10 mutta sekin teetätti töitä. Kämplle päästyäni olin aika puhki ja pelastus oli iso grillikyljys Amarillossa siskon kanssa.

Iltaa lähdin viettämään Jyskään Vaajakosken puolelle. Kyseessä oli Leksan 60v synttärit. Tämä muistaakseni 17 maratonia juossu virkeä "sika" kuten lempinimi kuuluu tarjosi 20km lenkkiseuraa osalle pojista, saunan ja hyvät tarjoilut. Mukava ilta oli porukalla viettää. Tänään perinteinen pitkälenkki ei ollut loskassa ja lumessa mitenkään herkkua. Vasen jalkapöytä on vähä kipeä ja tuntuu että kylmän pitäminen siinä entisestään kipeyttää sitä. Juoksinkin siis vain 23km Antin, Markun, Tommin, Villen ja Teron kanssa. Iltapäivä kului EM-maastoja seuratessa.

Viikon kysymys- Kiinnostaisko ketään lähteä Eritreaan reenaamaan tammikuuksi?

3 kommenttia: