sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Tää kuva olisi pitänyt saada eiliseen blogipäivitykseen. Kuvassa on sitä tunnelmaa ennen testijuoksua. Tämä on tosin otettu viime vuonna Hakunilassa ja vieressä istuu ei-juoksija, velipoika Joel. Meikä oli tuossa vaiheessa todella surkeassa ja läskissä kunnossa kuten näkyy!

Tänään kuitenkin nylkättiin 26km historian ehkä suurimmassa juoksuköörissä. Koska painatan joskus taas uuden blogikirjan ja kymmenien vuosien päästä en muista poikien nimiä niin tässä muistin virkistykseksi. Jari Lahti, Tero Sillanpää, Jouni Haatainen, Markku Savioja, Antti Leskinen, Ville Rokala ja Amerikan Jaakko Nieminen. Jyväsjärven rantaraitilla mukaan tuli vielä Ari Surkka. Hänen juoksuporukassaan oli Taipaleen Timo sekä joku muu jota en muista. Vielä myöhemmin tuli vastaan ikiliikkujia 6-7 kappaletta niin olihan siinä ruuhkaa.

Eilen ei maassa ollut lunta/jäätä enää juurikaan kunnes illalla tuprutti lisää. Aamulla keli oli kuitenkin plussan puolella ja sellaista kivaa loskaa oli siis tarjolla. Lenkkarit kastuivat mukavasti, mutta muuten haastavampikin olisi keli voinut olla. Ukko oli kuitenkin melko valmis 2h ja 10min myöhemmin kun taivallettu oli 26km. Alkumatkasta sattui haaveri, kun en tehnyt tyhjennystä vaikka olin syönyt pähkinöitä edellispäivänä. Kurat housussa tuli sitten juostua kaksi tuntia huonossa seurassa vielä huonompia juttuja kuunnellessa! No ei vaan, aika kului nopeasti eikä harmittanut niin paljon lätinä lenkkareiden alla. Tuo viikon pitkä jyräys on oikeasti äijien henkireikä ja varmaan vanhana pappanakin huonokuntoisena tulee vedettyä viikon kova reeni sunnuntain pitkällä, ellei joku saa mua raahattua sunnuntai aamupäivän kirkkoon. Toisaalta on niitä kirkonmenoja illastakin.

2 kommenttia:

  1. Joo,tuo pienempi porukka ohitti allekirjoittaneen siinä Lutakon nurkilla.
    Ja tuokio sitä ennen ohi sujahti Juha Puttonen.
    Jyväskylä on juoksukaupunki.

    VastaaPoista
  2. Luulen, että vastaantulija oli kuitenkin Juhan veli Tuomas. Mies tuli meitäkin vastaan, vaikka eihän sitä tiedä jos veljekset on lähteny eri suuntiin lenkille :)

    VastaaPoista