torstai 1. joulukuuta 2011

Bostonkakku


Tänään jurppi ruokakaupassa sen verran, että menin ja ostin Bostonkakun. Siis sellaisen kuivakakun, jossa on paljon sokeria ja maistuu oikeen makealta. Ruokaostoskorin päälle heitin vielä sipsipussin ja jäätelopaketin. Niitä sitten vuoronperään napostelin ennen ja jälkeen iltareenin.

Eilisen melkein-lepopäivän jälkeen aamulla väsytti kuten yleensä kun elimistö alkaa levätä. Sain nukuttua normaalia pidempään ja paukutinkin unta reilu kymmenen tuntia. Koska eka tulkkauskeikka oli vasta puoleltapäivin juoksin tunnin aamulenkin (13km+3x100m). Juoksu kulki melko hyvin ja hienointa oli juosta sulaneita hiekkateitä pitkin. Parasta kaikessa oli päivänvalossa juokseminen. Linnutkin olivat sen verran sekaisin lämpimästä säästä, että sirkuttelivat menemään ohi kirmatessani. Onhan se kieltämättä outos, että joulukuussa on +4 astetta ja lenkkareiden alla kuuluu hiekkatien saundi.

Työpäivä sujui melko hyvissä fiiliksissä ja pyörähdin parissa pop-up liikkeessäkin. Kyseessähän on siis trendi, jossa tyhjään liikehuoneistoon tulee lukuisia pienyrittäjiä esim joulusesongin ajaksi. Silmään sattui firma nimeltä Takala Desing, joka tekee käsilaukkuja. En niinkään veskoista ollut kiinnostunut vaan lähinnä omasta sukunimestä.

Illan reeni oli perinteistä spedeilyä. Alle verkkaa 5km ja 3x100m avausvedot kovassa seurassa. Ohjelma jatkui vedoilla 200/400/600 600/400/200 vauhdein 33/68/1.46 1.41/65/29. Palautus oli aina vedon mittainen matka. Eilisen herkistelyn jälkeen juoksu tuntui kulkevan hyvin eikä jalkaterät kipeytyny yhtä pahasti kuin viime viikolla. Hölkkäsin kilsan ja tein sitten aitakävelyä 6x10 aitaa +2x50 päkiällenousuja ja 2x10 syväkyykkyhyppyjä. Kävin myös salilla selkiä ja vatsoja tekemässä sekä jututtamassa JKU:n pikakiitäjä Mikko "Mike" Mensalaa. Kaveri on aika lailla yhtä vanha kuin minä ja sanoin treenaavansa yhtä kuan kuin minä. Totesin siinä, että kauan saat satasta sitten juosta. Loppuverkka oli 3km kämpille aika tukkoisilla jaloilla. Siltä se kai pitääkin tuntua reenin loppuvaiheessa.

Kuvassa mun paras SM-maastot Vammalasta 2008. Jotta tavoitteita riittäisi haluaisin parantaa neljättä sijaa pitkällä 12km matkalla ensi vuonna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti