sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Pitkälenkki ala Jari



Melkoinen lenkki takana. Meikäläisen pitäisi viettää vielä lepojaksoa, mutta sen sijaan päädyin juoksemaan 29km mäkisessä maastossa. Onneksi alla oli 11 tunnin nukutut yöunet..

Tapasimme Laajarissa kello 11 ja siitä lähdimme rallipolkua pitkin kohti ravirataa. Jari lähti sen jälkeen johdattamaan kööriä ja olimme kohta metsäpoluilla. Sen jälkeen metsätiellä, missä mäkeä riitti vaikka muille jaettavaksi. Mukavahan se oli käydä Jyväskylän korkeimmalla kohdalla, missä sijaitsi radioantenni. Sieltä kuitenkin tultiin alas ja kohta Mustankorkean kolme mäkeä iskivät vastaan. Markku veti släpät eli kaatui kivikkoisella osuudella, muuten säästyimme pahimmilta kolhuilta.

Yli kahden tunnin juoksulenkki on kyllä matka ihmisen tunteiden syvyyksiin. Alkaa iskeä väsymys ja silti pitäisi vielä jaksaa. Hyvä huumori ja seura helpottavat tilannetta. Kuvista ei voisi heti päätellä, mikä on tuntemus kropassa. Ehkä se pitää tuntea jokaisen itse. En ollut onneksi porukan huonokuntoisin, mutta kyllä silti miestä väsytti. Leirikeikka kyllä painoi edelleen sekä ehkä tuli juotua pikkasen liian vähän ennen lenkkiä. Suorite tuli kuitenkin puristettua.

Yhden lenkin aikana kului siis vajaat 2000 kcal ja aikaa 29km lenkkiin meni 2.25. Liitän myöhemmin Garminin linkin tähän niin näette, missä sitä tuli rämmittyä ja minkälaisia kinkamia Jarin lempireitti piti sisällään!

2 kommenttia:

  1. Joo, ihan kohtuullinen lenkki. Alkoi ilmakin käymään ohueksi.

    VastaaPoista
  2. Huh, oli luojan lykky, että en erehtynyt teidän matkaan. Keskenkuntoiselle olisi tullut noutaja tuolla.

    VastaaPoista