sunnuntai 6. marraskuuta 2011

New York

Kerrassaan mainio New Yorkin maraton. Sain katsottua sen netin välityksellä vaikka pientä säätöä olikin. Universalsportilta sen lopuksi näin, mutta kävin jo välissä keskustan kuppilassa kyselemässä missä näkyy Eurosport. Grand Star Cafessa olisi näkynyt, mutta olivat pojat ehtineet pyytää potkupalloa mua ennen. Sama juttu on toistunut kesäisin, kun olemme yrittäneet päästä Timanttiliigaa katsomaan.

Katselin New Yorkin kisaa vähä sillä silmällä, josko siellä juoksisi ensi vuonna. Niemisen Jaakko on hiukan houkutellut sinne ja sanonut, että sen minkä häviää reitin hitaudessa voittaa kyllä tunnelmassa myös ajallisestikin. Valmentaja Antero juoksi sen joskus 80-luvun alkupuolella ja suomen Jukka Toivola oli silloin kisan toinen. Joka tapauksessa mielenkiintoiset kisat olivat niin miesten kuin naistenkin otatukset, eikä draamasta ollut puutetta. Hurjasti startannut naissarjan Keitani hyytyi pahasti loppupuolella, mutta vielä pisteli vastaan kahden etiopialaisen yrittäessä ohi. Miesten kisassa saman Mutai sukunimen omistaneet veivät kaksoisvoiton uusilla reittiennätyksillä, eikä heidän juoksutyyleissäkään ollut moittimista. Kintut olivat ohkaset ja askel rullasi todella vaivattoman näköisesti.

Meikäläinen on viettänyt kaupunkiviikonloppua Jyväskylässä. Perjantaina juoksin tunnin+3x100m ja illalla JKU:n porukalla kokoonnuimme vahvistamaan seuran yhteishenkeä. Lauantaina juoksin myös kevyen tunnin+2x100m Tommin kanssa ja tänään 19km+2x100m. Ehkä pikkasen painoi jo jaloissa, mutta toivotaan että toipuminen maratonista on hyvässä vauhdissa. Ei sitä totaali lepoakaan pysty pitämään, kun tuota vapaa-aikaa on muuten liikaa. Onneksi on yksi nivaska käännöksiä odottamassa, mitä voi esim tylsinä viikonloppuina työstää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti