maanantai 28. marraskuuta 2011

hohhoijaa



Pakko vähä elvistellä vaikka aihetta siihen ei olisikaan. Väsyttää ja puuduttaa tämä syksy, mutta eteenpäin on silti lykittävä. Aivan hetken aikaa olin aamupäivällä fiiliksissä, mutta nopeasti sekin meni ohi. Juoksin nimittäin tulkkaamaan Pupuhuhdan koululle ja takaisin (6km+4km). Eilen illalla kun olin ensimmäisen adventtisunnuntain kirkossa sateli lunta noin 5cm. Se oli aikaisin aamulla aurattu melko hyvin, mutta muutama pyörätien pätkä oli auraamatta kun juoksin tulkauskeikalle.

Lumi suli hiukan päivän mittaan, mutta luulen että juoksukelit ovat liukkaat ainakin seuraavan viikon. Jalat on prakannu hiukan viime päivinä, kun torstaina pikkuvarvas kipeytyi hiukan ja lauantaina vasen jalkaterä. Ehkä varoin varvasta ja siis rasitin toista jalkaa. Hallissa 200m radalla juokseminen kyllä rasittaa jalkoja, mutta olen ajatellut hallireenejä kuitenkin hyödyntää.

Tänään oli illalla tarkoitus juosta reipasta, mutta ulkona lipsuttelu ei kauheesti huvittanut. Anssi ja Dennis oli menossa juoksemaan tonneja ja tuuppasin mukaan. Alku mentiin säyseätä vauhtia, mutta pikku hiljaa kiihdyteltiin. Puoentoista minuutin ja 200m palautushölkän jälkeen vedot kulki noin 3.35, 3.30, 3.16, 3.16, 3.06, 3.02, 3.10 ja 3.07. Päälle olis voinu vetää pari kaksisatasta, mutta säästin ne torstaille. Sen sijaan pyörähdin salilla tekemässä selkiä/vatsoja ja kylkiä. Verkat tänään oli 5+3km.

Eilen juoksimme Markun ja Jarin kanssa ihan hyvän 27km. Huumori oli totutun laadukasta ja aika kului. Kiersimme Laajavuoren purua, missä seuraavan kerran voi juosta varmaan ensi keväänä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti