torstai 17. marraskuuta 2011

lentävä lähtö uuteen kauteen



Juoksu antaa hyvän olon, ei siitä pääse yli eikä ympäri. Näin syksyllä saa välillä kaivella innostusta lähteä ulkoilemaan pimeään. Onneksi ei ole vielä liukasta, mutta sekin aika koittaa vielä. Tänään katselin kämpillä You Tubesta muutamia juoksuun liittyviä videoita ja tsemppi löytyi heti. Jos kerta olympiavoittaja Aspel Kiprop harjoittelee sateessa perunapelloksi muuttunella urheilukentällä niin miksi en itse juoksisi raikkaassa syyssäässä?

Työpäivä oli jälleen mukavan vaihteleva. Piipahdin tulkkaamassa näkövammaisten koululla ja ammattiopistolla, molemmissa ensimmäistä kertaa. Maahanmuuttajapalveluiden ohjaajan ja asiakkaan kanssa piipahdimme myös amiksen pullapuodissa, mutta sitä ei enää laskettu työajaksi. Kiinalaisessa ravintolassa, Sagura Gawassa oli uusittu lounaslista kun Jonen kanssa kävimme siellä evästelemässä. Aamulla väsytti sen verran raakasti, että siirsin suosiolla herätyskelloa tunnilla eteenpäin ja skippasin aamulenkin. Alkuillasta lähdin sitten juoksemaan ja juoksu niin sanotusti kulki. Vauhti taisi hiukan kiihtyä kun juoksin musiikkia kuunnellen. Askel rullasi ja juoksuryhti oli hyvä. Sitä se on ollut koko syksyn ja toivon sen antavan lentävän lähdön kauteen 2012. Viime vuonna tähän aikaan olin aivan maassa ja suunnittelin juoksun lopettamista. Kipinä kuitenkin löytyi ja joulukuulla olin jo testijuoksuja kirmaamassa.

Päivän reeni siis 1h (13km reipahkoa)+10x100m harjun baanalla+ 2km vr. Loppumatkasta kuvasin pienen videonpätkän, mikä kuitenkin katkesi kun pääsin sisätiloihin. Nauhalle ei siis tullut hissipuhetta kun nousin kämpille seiskakerrokseen. Jotain kuvasta ainakin näkyy ja se on lähinnä pimeys.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti