torstai 29. syyskuuta 2011

torstai

Hyvä vire tuntuu jatkuvan. Tänään se näkyi vauhdeissa, millä nousin Harjun puuportaita ylös. En olisi uskonut pääseväni alle 13 sekunnin, kun viime viikolla viimeinen veto oli nopein 13.5. Tänään meni jo ensimmäisen sarjan viimeiset edellisen edellisen rekordin alle. Tästä voi vain päätellä, että sekä jalat että mies ovat iskussa.

Aamulla hölkkäsin kevyen tunnin lenkin (13km+3x100m) ja pienessä kiireessä jouduin valmistautumaan puhelintulkkaukseen kämpillä. Sain kuitenkin aamupalan syötyö ja puhelin pirahti tasan tarkkaan 9.00. Tulkkauksen loppuvaiheessa juttelin tulkattavani kanssa ja hän kyseli swahilin-kielen taidostani. Jossain vaiheessa tuli ilmi, että hän luuli minua afrikkalaiseksi. Sen verran hyvin oli siis kielitaito hallussa! Tämä pistää miehen nöyräksi ja kiitollinen olen siitä, että tulkki ostaa tulkata.

Illan reeni oli siis muotoa 4km verkkaa+ 5x30m pakara/polvennostojuoksua +2x4x porrasjuoksua aikoihin: 14.2-13.5 ja 13.5-12.8. Jalat tutisivat kivasti Harjun päälle noustuani ja hengitys teki töitä. Portaissa nousuja jokaiselle portaalle teki pikajuoksija, joka kertoi tekevänsä 16 toistoa. Siis enemmän kuin kestävyysjuoksija! Luulen kuitenkin, että hänen reeninsä oli siinä eikä hän juossut 2x10x100m porrasjuoksun päälle kuten minä. Kymmenen vedon jälkeen oli 5minuutin palautus, jona aikana oli 3x5 syväkyykkyypyt suoritettavana. Päälle verrytelin tällä kertaa vain 2km, sillä halusin näyttää kämpillä Anterolle Yle Elävästa arkistosta Väätäisen dokumentin.

Jees, tänään lohkesi hammaskin kovia karkkeja syödessä. Koska särkyä ei ole oli ensimmäinen saatavilla oleva aika hammaslääkärille 4.1. Pitänee siis odotetta särkyä niin pääsen päivystykseen tai sitten valehdella särkyä olevan niin pääsen nopeammin hoitoon. Elämä on valintoja.

2 kommenttia:

  1. Moi,

    Sä kun oot menossa tonne Frankfurtiin, niin osaatko sanoa näkyykö järjestäjän sivuilla jossain osallistujalista? itse en löytänyt.

    VastaaPoista
  2. Terve, en ole osallistjalistaa vielä tähyillyt. Eiköhän se lämpänä kisoja sinne ilmesty. Frankfurt on siitä poikkeuksellinen maraton, että siellä voi vissiin paikanpäälläkin ilmoittautua!

    VastaaPoista