lauantai 24. syyskuuta 2011

reipasta jälleen



Lauantai on reippailun päivä. Periaatteessa voisi jo katsella hölkkäkisoja viikonlopulle, mutta olen ajatellut kehittää kuntoa maltilla. Nyt vedellään enemmän reippaita ja luodaan edellytyksiä kestojuoksulle. Lähempänä maratonia sitten haetaan suorituskykyä parilla hölkkäkisalla ja sen pitäisi olla siinä -mies on valmis maratonille.

Torstain porrasnousut kipeyttivät hiukan pohkeita ja tuntui tänään pakaroissa. Juoksu ei ollut niin helppoa kuin voisi toivoa, mutta onneksi tänään ei täysiä tarvinnutkaan juosta. Eilen oli kevyt päivä numeroin 9km+3x100m ja 14,5km Laajavuoressa iltalenkkinä. Vettä sateli ei-niin mukavasti koko lenkin ajan ja kastuin oikeen kunnolla. Lämpöä oli onneksi vielä se +9 astetta. Illalla oli sauna ja pikkusiskon kanssa teimme iltapalaksi vohveleita. Hänkin on MacBook Pron omistaja nyt eli mulla, veljellä ja hänellä on "Omenan" läppärit!

Tänään siis oli reippailua ja sekin vaatii pientä valmistautumista kuten hyvät yöunet ja aamupalan. Välillä otan geelin taskuun siltä varalta että energiat loppuvat, mutta toistaiseksi sitä ei ole tarvinnut ottaa. Parin kympin reipashan kestää vain 1h 20min eli pituudeltaan se ei ole kovin pitkä. Se valmistaa kuitenkin hyvin maratonille ja opettaa elämään väsymyksen tunteen kanssa, joka maratonilla väkistenkin iskee.

2 kommenttia:

  1. Hei valaise vähän tietämätöntä... Sun maravauhti noin 40sek kovempaa kuin toi reipas. Mikä on tämänlaisen reenin pointti ?

    VastaaPoista
  2. Sanotaan rehellisesti, että en tiedä. Kuntoa sen pitäisi nostaa niin että tehot ei nouse liian korkealle. Keskustellaan asiasta huomiselle pitkällä lenkillä!

    VastaaPoista