tiistai 20. syyskuuta 2011

ehkä pientä vilustumista, asiaa tarkkaillaan

Taas on pari päivää tätä syksyä elelty. Hyvin menneen viikonlopun jälkeen oli paluu arkeen. Töitä on ollu ihan kivasti ja eilisen vanhempainillan tulkkauksen vuoksi viikon kova siirrettiin suosiolla tälle päivälle. Eilen siis kevyt päivä 9km+3x100m ja 13km Huhtasuon maastossa +7x100m. Miestä alkoi heikottamaan iltalenkkiä tehdessä ja juoksu oli todella työlästä. Tulin siihen johtopäätökseen, että olen hiukan vilustunut. Tämän päivän aamulenkin jätinkin suosiolla väliin ja nukuin normaalia pidempään. Käytännössä koko yö sateli vettä ja sateellahan yleensä nukuttaa hyvin. Saa nähdä kuinka vaikeaa herääminen on kuukauden päästä, kun se nyt on jo näin vaikaa..

Päivän tulkkauskeikat menivät jälleen hyvin. Aina sitä on silti väsynyt kämpille päästyä. Tänäänkin oli pienen välipalan jälkeen pakko hiukan makoilla sohvalla ja torkahtaa. Hiukan ennen kello viittä oli verryttelemässä (2km) Harjulle, missä valmentaja Antero jo odoteli. Pitemmittä puheitta aloin juoksemaan reipasta aiottua tavoitevauhtia 5.40-50 per kierros. Kahden kierroksen jälkeen hölkkäsin palautuksena noin 4.10 vauhtia mailin mittaisen. Mies alkoi hiukan väsymään loppuvaiheessa ja päätin jättää vikan kovan runttauskierroksen tekemättä. Kieroksia siis yhteensä kahdeksan kappaletta.

Bonuksena tein 5x30m pakara/polvennostojuoksua ja 5x100m rullauksia loivaan alamäkeen. Askel rullasi ihan kivasti uudet Niken Skylonit jalassa. Keli oli yllättäen aurinkoinen kun tuntia aiemmin oli vielä satanut vettä. Loppuverryttelyä (2km) tehdessäni pysähdyin tekemään hirsipölkyillä selkiä ja vatsoja. Kämpille palasi raukeassa olotilassa oleva maratoonari. Päivän saldo ilman aamulenkkiä siisä 17km

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti