tiistai 3. heinäkuuta 2012

ruattiin kisoihin

Huomenna on synttäripäivä ja matkustuspäivä Sollentunaan. Toivotaan että kisan suhteen ovat tähdet kohdallaan. Eilen oli valmistava treeni pm-viesteissä, missä juoksin avausvetona tonnivitosen aikaan 4.31, minkä jälkeen itse osuuden kapula kädessä aikaan 4.16. Sain siinä reenin aikaiseksi ja jälkimmäinen veto kulki 2.50 rytmillä eli pikkasen kovempaa kuin torsain kisan tavoitevauhti. Alle verkkalin 4km, tein rentoja avareita ehkä 5x100m ja päälle hölkkää 3km+3x100m avojaloin nurmella ja 2km. Pyörähdin myös tekemässä selkiä ja vatsoja korsetin kiristämiseksi.

Meitsin kroppa on aika herkkä mitä tulee pieniin jumitiloihin. Torstain kovat nelisataset Vaajakosken jyrkkäkaarteisella radalla veti pikkasen selkää jumiin, mitä Taipaleen Timo tänään onnistuneesti käsitteli. Hieronta tuli melko lähelle kisaa, mutta oli pakko ottaa. Onneksi huomenna on kuitenkin kevyt matkustuspäivä ja kisa torstaina alustavan aikataulun mukaan vasta torstaina klo 21.30!

Tämän päivän ulkoiluna oli vain kevyt tunnin lenkki (13km+3x100), mikä oli aika tukkoisen tuntuinen johtuen jumittavasta alaselästä. Hieronnan jälkeen illalla oli niin levoton olo, että piti käydä vielä 4km tsillailemassa ja laittamassa vähän aineenvaihduntaa liikkeelle.

Oheinen kuva otettiin viime perjantaina meitsin sponssorin rolluppia varten. Kuvaaja oli kyllä ammattilainen, kohteesta en nyt niinkään menisi sanomaan. Aiemmin Kirjapaino Ässä tuki ravihevosta ja nyt siis ihmisveturia. Kiitos heille tuesta!

Kesä vaikuttaisi vihdoin tulleen ja päivälämpotila huitelee yli parissa kympissä. Tänään istuinkin torikahvilassa t-paidalla hyvällä fiiliksellä. Kandin työtä olen naputellut aina kun on sopivaa rakoa ollut. Laitoin postissa menemään myös tiedon, että otan vastaan paikan yliopistolta pääaineena sosiaalityö. Ensi syksylle on siis tekemistä tiedossa. Ajatuksena on treenata Amsterdamin maratonille, opiskella ja tehdä tulkin töitä. Kaikkinensa pullat tuntuisivat olevan tällä hetkellä melko hyvin uunissa.

Niin JKU voitti siis 4x1500m piirinmestaruuden. Voitto tuli ajallla 17.55,94. Joukkueessa juoksivat Miika Kiminkinen, Miika Takala, Toni Kilpinen ja Jaakko Nieminen.

5 kommenttia:

  1. "Vaajakosken jyrkkäkaarteisella radalla" heh,heh ;-)

    Taitaa olla tämän kesän muotia tätä radan kaarrejyrkkyys...
    Ei varmaan ollut tilaa esim. radalla 6.

    AS

    VastaaPoista
  2. Kenttä on yhtä neliskanttinen kuin Olympiastadioninkin. Sopii mennä kokeilemaan. Itse asiassa juoksin nelos- ja vitosrataa. Jalkapallomaalit oli normaalisti ulkokaarteissa huilimiassa.

    VastaaPoista
  3. Olisikohan joku juossut tuolla kentällä enemmän kuin minä?

    Jos koit kaarteet jyrkiksi, niin sehän vain kertoo, että vauhtisi on nykyään niin kovaa, ettei meinaa radalla pysyä.

    Tsemppiä Sollentunaan!

    AS

    VastaaPoista
  4. Onnea synttäristä ja tsemppiä kisaan!

    VastaaPoista
  5. Ari, en osaa sanoa. Hiljaista siellä ainakin oli. Ei näkynyt sisäradassa kulumaa kovast käytöstä ;)

    Tallinnan lentokentällä olen..

    VastaaPoista