torstai 26. heinäkuuta 2012

Kesäflunssa


Nyt se vihdoin löytyi eli selitys heikolle esitykselle Kuortaneella. Syynä saattoi olla orastava flunssa, sillä tiistaina oli kurkku karhea ja keskiviikkona kipeä olo. Tänään alkoi nenä vuotamaan ja tukkoinen olo sen mukainen. Ei auta nyt kuin ottaa kevyesti ja huilia itsensä kuntoon.

Tiistaina hölkkäilin aamusta kevyen tunnin eli 13km, minkä jälkeen olotila oli tosi hyvä. Ajattelin, että joskus toistekin varmaan kannattaa juosta lenkkiä reilusti yli 5min vauhdilla. Työkiireiden vuoksi lounas jäi väliin ja iltalenkki oli kevyt tunti (13km+5x100m) Huhtasuon maastoissa. Juoksu kulki ihan kivasti vaikka mies muuten oli väsynyt.

Keskiviikkona tuli pidettyä nollapäivä eli sain hillittyä itseni enkä juossut metriäkään. Töiden jälkeen sen sijaan kiersin kaupoilla ja vähän tein sisustussuunnitelmia keittiöönkin. Ostin myös Minimanin edestä laatikollisen mansikoita, jota perkasin, laitoin pakasterasioihin ja iskin pakkaseen. Aika korkea oli polkka-mansikalla hintaa- 27e. Laatikko tuli kätevästi pyörän ohjaustangolla kämpille eikä yhtään mansikkaa tippunut kuormasta. Peratessa tuli laitettua suu makeaksi, vaikka nuhan vuoksi makuaistit eivät toimineetkaan.

Tänään torstaina kävin ulkoilemassa töiden jälkeen. Juoksin Harjulle 8km, missä jatkoin nurmikolla hölkkää pari kilsaa. Juoksukaveria tuli ja meni. Joonas Luostarinen tuli vastaan Tuomiojärven rannalla. Mies lähti mukaan ja hetkeä myöhemmin Manninen ja Leskinen lykkivät vastaan. Harjulla Jouni ja Jaakko verkkailivat nurtsia ympäri. JKU:n juoksukoulu täyttti urheilukentän ja vilskettä riitti. En lähtenyt kovia vetoja juoksemaan vaan tyydyin 10x100m rullauksiin avojaloin nurmella. Periaatteessa olisin ehkä pystynyt juoksemaan kovia 400m vetoja, mutta päätin passata. Tärkeää on nyt hoitaa tauti pois kropasta ja vasta sitten haaveilla kovista reeneistä.

Huomenna mahdollisesti Kangasniemeen Jaakon mökille rentoutumaan. Ilmeisesti helteitä on vihdoin tulossa ja sen puoleen tarkenee olla ulkonakin.

2 kommenttia:

  1. Mielettömän hieno kuva! Mistä tuo on peräisin?

    VastaaPoista
  2. Kuva on netistä, facebookin kautta jaettu. En tiedä kuvaajaa. Olisko Julien Fourgeaud kuvaaja?

    VastaaPoista