torstai 22. maaliskuuta 2012

Mäkikausi avattu


Juoksu-urheilu jatkuu positiivisissa merkeissä. Se tuo edelleen sitä hyvää oloa ja mielekkyyttä tekemiseen. Kovemman reenin jälkeen sitä leijuu hetken aikaa pari senttiä maan pinnasta. Olotila ei kestä kauaa, mutta jättää sen verran positiivisen vaikutuksen että seuraavanakin päivänä on valmis reeniin. En yhtään ihmettele jos yhä useampi hurahtaa nimenomaan juoksu-urheiluun. Se on kätevä tapa antaa läskeille kyytiä. Samalla se lisää myös elämän hallintaa tai ainakin sitä, että pystyy edes johonkin asiaan vaikuttamaan. Homma voi mennä myös överiksi vähän niin kuin joillain syömispuolella. Henkisen tasapainon ja tasapainottomuuden väli ei kuitenkaan ole niin iso. Suomessa kun otetaan tämä puoli puheeksi leimataan heti joko hulluksi tai luuseriksi kun ei ole kestänyt elämän kovia realiteetteja. Totuus kuitenkin on, että varmaan puolella suomalaisista on jotain ruuveja löysällä päänupissa, joita pitää ajoittain kiristää.

Kuvassa on muuten hymyilevä Haile. Jos et tunne miestä kannattaa vähä googletella ja ottaa selvää mikä mies on kyseesä. Haile on äärimmäisen suosittu monessa Euroopan maassa eikä vähintään hyvästä asenteesta ja positiivisesta mielestä. Bisnesmieskin toki Haile on, mutta ainakin näin kaukaa miestä seuranneena näyttäisi palikat olevan kunnossa. Saapi nähdä tuleeko Hailesta vielä Etiopian presidentti joskus!

Jepulis, mutta päivän reenit olivat seuraavat: aamusta 9km+2x100m nastalenkkareilla kun pikkasin oli liukasta. Illasta 4km+2x5x1min mäkeen/hölkkä/7min pal+8x100m+4km vr+selkiä/vatsoja. Reeni suoritettiin keskussairaalan takana ihan hyvässä mäessä, missä alku oli melko tasaista ja loppu jo jyrkähköä. Jouni tuuppasi hyvin tulemaan aina lopussa ja pisti mut koville. Vikaan vetoon lähdettäessä yritin laittaa jauhot suuhun jo alkumatkasta, mutta mies tuuppasi ohi. Sitkuttelin peesissä ja sain sykkeet nousemaan 178:aan. Antero ei ollut tyytyväinen hiukan päälle 170 lukemiin vaan piiskasi kovempiin vetoihin. Totesin, että kautta on vielä jäljellä ja seuraava mäkireenikin on tulossa. Verryttelyt tänään oli 4+4 ja yhteiskilsoja iltareenissä 17.41km.

Kovia JKU:laisia matkalla EM-kisoihin.

1 kommentti:

  1. Terveisia Ausseista. Ei ole hupsumpaa juosta taallaakaan!! +25 ja sillai..

    AS

    VastaaPoista