keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Lounaalla


Eilen olimme Jaakon, Jounin ja Jarin kanssa bisneslounaalla Old Bricks Innissä. Vedimme hiukan suuntaviivoja tulevalle hallituskaudelle sekä paransimme samalla maailman ihmisoikeustilannetta. Nousukuntoinen Jari esitteli tulevaa harjoitusohjelmaansa samaan aikaan kun mietimme lounaspihvin savun maun alkuperää. Vaihtoehtoina olivat aito tuli ja maustepurkista saatava maku. Keittiön kokki ei suostunut paljastamaan salaisuuttaan, mutta aito tulenliekki se ei ollut. Joka tapauksessa hyvä liikelounas ja yritysideamme nytkähti kivasti liikkeelle. Seuraava muuvi on saada Jarin polvi toimintakuntoon ja homma etenee kuten juoksijan viikkorytmitys; kaksi kovaa ja yksi kevyt. Eilen Jari oli hakenut rasitusta 20min aikakokeella ja seuraavaksi rasitusta lisätään asteittain. Pieni takapakki on myös vuosisuunnitelmassa otettu huomioon ja miehen pitäisi alkaa olla iskussa lähiaikoina. Voi olla että joudumme ennen kotihoitoon siirtymistä järjestämään toinen kokoontumisajon, mutta se varmaan sopii kaikille osapuolille. (Kirjoitettu kännykällä).

Mannisen Henri eli Henri Manninen juoksee näihin aikoihin 22.00 Hollannin mantereella kuningasmatka 10000 metriä kovassa kansainvälisessä seurassa.  Jos jotain tällä hetkellä meitsi odottaa rankasti niin Henan ja Tuomaksen pistävän pöytään sellaiset ajat että oksat pois. Ei kuitenkaan nuolasta ennen kuin tipahtaa ja vartotaan tuloksia.

Päivän lenkit olivat seuraavat; aamusta tunnin köykänen (13km+3x100m) myöhään kahdeksalta aamulla ja illalla maratonkoululaisten juoksuttamista. Hölkkäsimme 50 minuutissa 8km ja päädyimme Harjulle tekemään kikkailuja. Ne olivat 4x30m pakarajuoksua ja sitten saman verran polvennostojuoksua. Tähän päälle 4x100m kiihdytysjuoksua ja bonuksena 2x5 syväkyykkyhyppyä ja 1km verkkaa takaisin Hippokselle. Jalat eivät yllättäen olleet kovinkaan tukossa hitaasta juoksusta. Jatkoin vielä Harjulle katsomaan ToukoPK (luetaan piirikunnalliset), missä tapasin paljon ystäviä. Kävin fiilistelemässä radan tuntumassa, ostamassa makkaraa kahteen otteeseen sekä morjestamassa kilpailukanslian henkilökuntaa. Kämpille päästyäni olin täynnä virtaa ja hyvää mieltä. Sitä se urheilu saa aikaan.

2 kommenttia:

  1. Hyvvää oli ja onneksi oli salaattilautasen kantaja mukana :)
    On se vaan aika avuton olo noitten keppien kanssa.

    VastaaPoista
  2. Ja kahvikin oli sopivan laatuista. Toi on jo kehitystä kun ei tarvi enää sängyssä makoilla!

    VastaaPoista