maanantai 14. toukokuuta 2012

SM-maastot oli eilen



Pohjoisesta ollaan kotiuduttu takaisin Keskisuomeen. Olimme eilen puoli yhdentoista aikaan Jyväskylässä ja vielä piti ennen nukkumaan menoa katsoa Yle Areenalta lähetystä Pudasjärveltä. En nyt sentään koko lähetystä alkanut kelaamaan, vaan lähinnä miesten 12km väännön sekä pikkasen muitakin matkoja. Sänkyyn menin väsyneenä, eikä uni tahtonut heti tulla. Sen verran mielessä pyöri vilkas päivä. Aamulla olin jo kahdeksan aikaan hereillä ja yhdeksältä tapasimme Jaakon ja Tommin kanssa aamulenkillä. Juoksin tunti vartin eli siinä 15km sekä kiihdyttelin rennosti 10x100m. Jalat olivat ihan hyvän tuntuiset. Päätin vaihtaa Jaakon kanssa päivän hierojia niin että menin Matti Turusella ja Jaakko Timo Taipaleelle. Ajattelin Matin hierovan hieman eri tavalla ja saan siitä uutta ärsykettä kropalle. Hyvin hän hieroikin myös kireitä nivusia, mistä yllättäen oikea puoli oli kireämmällä. Itkua ei sentään tarvinnut käsittelyssä vääntää, mutta pientä jäpitystä kuitenkin. Katsotaan kun huomenna menen aamulenkille mikä on tuntuma. Kevät on kuitenkin toivoa täynnä ja pienestä uuvahduksesta huolimatta uskon olevani lauantaina täydessä kisakunnossa.

Töiden puolesta tämä viikko ei ole raskas. Tunteja on melko vähän ja tilannetta helpottaa helatorstai. Saan kuitenkin tienata jonkin verran ja meikäläisen työ on ehkä parasta mitä juoksijalle voi tapahtua. Siinäkin näkyy ehkä se yläkerran johdatus, minkä haluan koko elämässäni näkyvän. Totuuden nimissä olisin halunnut haastaa eilen edellä juoksevan porukan, mutta en vain siihen pystynyt. Siksi maalissa oli pettynyt olo. Olisin kyllä pysynyt porukan peesissä, mutta takuita siitä että olisin voinut laittaa kampoihin Henalle tai Tuomakselle ei ole. Silti unelmia täytyy olla ja ehkä vielä joskus! :)

Jarnon kuvia kisoista 
Raasto.comin kisaraportti (hyvä)
Hapon raportti


4 kommenttia:

  1. Älä ole pettynyt. Nälkä vaan lisääntyy seuraaviin arvokisoihin.

    VastaaPoista
  2. Mulla on sulle Hevoskuurin paita Jarnolta. Tuon sen joku päivä!

    VastaaPoista
  3. Hyvä kisa Pudasjärvellä!!

    Huomasin just että sinä ja Nummelan Aki olette Köpiksessä juoksemassa kisaa lauantaina!! Itse olen osallistumassa sunnuntain Köpiksen maralle, joten maisemissa ollaan!!

    Kisa näyttäisi alkavan klo 18 ja olisi vielä ihan Maraton expon naapurissa!! Täytyypäs yrittää jos sitä eksyisi paikanpääälle ;)

    Kai sä jäät katselemaan meijän kisaa ;) ?

    VastaaPoista
  4. Joo kuulin, että siellä on isommat kisat seuraavana päivänä! Tsempiä maralle!

    VastaaPoista