maanantai 22. syyskuuta 2008

Tänään oli viimeinen kovempi ennen maraa. Oikeastaan se oli reipasta juoksua maastossa. Pitkäkestoista juoksua kuitenkin ja kilsoja taisi tulla yhteensä 19km. Aamulenkki oli jäänyt väliin kun päivästä erehtyen olin tulkkaamassa kello 8 paikallisella koululla. No turha keikka ja aina jotain oppii.

Pikku hiljaa siis aloitan tankkauksen ja oikeastaan keskiviikkona alan mättää hiilareita. Pitäisi keksiä pastan kanssa jotain lisuketta, varmaan sitä perus jauhelihaa ja tomaattipyreetä mitä leireillä tulee aika paljon syötyä. Parina viimeisenä päivänä juon myös tankkausjuomaa. Tänään ostin tavaroiden kiinnitysremmejä joista saa tehtyä hyviä lenksuja juomapullon ympärille. Juomapöytää kisassa lähestyttäessä tämä viritelmä siis pitäisi hyvin osua silmään ja käteen kaappaaminen onnistuu vauhtia hidastamatta.

Huomenna hieronta klo 10 ja iltalenkki saattaa jäädä väliin. Jatketaan Frankfurt 2004 kuvasarjaa. Kuvassa kuningas Yrjö Pesonen, joka muistaakseni juoksi 2.17 alkuisen ajan. Muistan kun jossain vaiheessa juoksua hän tuli minua vastaan ja ajattelin hänen olevan vain hieman minua edellä. Taisi siinä olla melkein 3km. Yrjöltä olisi kyllä reilusti opittavaa ja toivon Ykän siirtävän tietämystään tuleville maratoonareille.

2 kommenttia:

  1. vai vähemmälläkin roinalla... voimailupiireissä tuolla termillä on vähän erilainen merkitys...

    VastaaPoista
  2. Thänks! Ei tule aina kaikkia sanankäänteitä tarkkaan mietittyä. Ajatushan oli tuoko asioiden ja esineiden omistaminen onnellisuutta? Tämän päivän tapahtumien perusteella ei.

    VastaaPoista