tiistai 9. syyskuuta 2008

Hengissä edelleen ollaan, blogin päivittäminen on vain hidastunut aikaisemmasta. Lähinnä se johtuu siitä, että netin ääreen pääseminen ei ole eneää yhtä helppoa kuin aikaisemmin. Enkä aio kasvattaa elisan nettilaskuani viimeisestä. Kolikoilla toimivaan nettikoneeseen saa kyllä lykätä frangeja, jos meinaa pitkät sepustukset kirjoittaa.

Tämä viikko on ns. kevyt viikko. Sunnuntaina juoksin vielä 27km niin että viimeiset 5km oli hiukan alle 4min vauhtia. Muuten lenkkivauhti oli kevyttä 4.30-40 vauhtia. Erik veti kolmekymppiä neljän minuutin vauhdilla. On mies kunnossa. Eilen maanantaina juoksin aamulla 12km ja illalla 15km. Molempien jälkeen tein rentoja rullauksia ja illalla niitä tuli 12kpl. Fiilikset olivat positiiviset ja juoksu tuntui kulkevan. Tänään on aamulenkin jälkeen hieronta ja illalla kevyt palauttava lenkki. Aika perussettiä siis.

St.Morizissa on vihdoin alkanut aurinko paistamaan. Tänään aamulla oli kyllä postikorttimaisemat, kun aamuaurinko valaisi lähivuoria metsän ollessa vielä sumun peitossa. Näitä pitää muistella sitten Suomessa marraskuun pimeillä keleillä.

Olen tässä jo miettinyt jonkin verran Berliinin maratonin jälkeistä aikaa. Toivottavasti elämää on vielä senkin jälkeen. Pidän kuitenkin kevyttä jonkin aikaa ja loppusyksystä olisi tarkoitus juosta PM-maastokarsinnat, PM-maastot ja miksei EM-maastotkin. Vuoden vaihteen jälkeen olisi kiva juosta puolikas, mutta uutta maratonia en varmaan juokse. Hallikausi menee sitten miten menee, mutta SM-maantiellä pitäisi olla iskussa ja siihen voisi suunnitella leiriä korkealla juuri ennen. Muuten ei ole tarkempia suunnitelmia kuin juosta kymppi tätä vuotta reilusti kovempaa. Lisäksi saa nähdä saanko Joen kautta järkättyä kisoja jenkeissä ja tietyti samalla reissulla olisi kiva käydä morjestamassa Niemisen Jaakkoakin. Kaikki on siis vielä auki.

9 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Tervetuloa vain, hotelleja on pelkän yliopiston ympärillä 5 kpl ja parin mailin päässä toinen mokoma.
    Lenkkiseuraa löytyy teidänkin vauhdeille - täällä ei osata juosta hiljaa!

    VastaaPoista
  3. Houstonin maraton olis tammikuun 18pv. En tiedä onko järkeä juosta, mutta kyllä sieltä muitakin kisoja löytyy. Se Joe Gray yrittää järjestää skaboja. Palaillaan asiaan kun homma selkenee.
    Kait tulet jouluksi Suomeen?

    VastaaPoista
  4. Näillä näkymin jään jouluksi Floridaan ja palaan Suomeen Sm-maastoihin.
    Lomaa mulla on joulun aikaan loppiaseen asti, joten tänne vaan maratonin "valmistautumisleirille" vuoden vaihteessa. ;)

    VastaaPoista
  5. Nyt VITTU niitä leiri päivityksiä tänne ja vähän vauhdilla SAATANA.

    -FG-

    VastaaPoista
  6. Pitää vielä lisätä joku HELVETIN hymiö tähän loppuun, ettei joku nilli-pilkuviilaaja luule että mie olisin ihan SAATANAN PAHA ihminen...

    =)


    SIINÄ on...

    -FG-

    VastaaPoista
  7. Jätkä on kyllä aika friikki. Jos ei työnantaja anna lomaa leireille niin OTA SE! Kyllä siellä susirajalla varmaan saa ihan rauhassa nylkätä yksinkin jos haluaa, mutta ihmisten ilmoille pääsy voi jo tuottaa tuskaa. Hakkaa vaan kilometrejä ja päätä seinään jos haluat. Jokainen tempoo menemään tyylillään! SAATANA!

    VastaaPoista
  8. Niin ja jos haluat leirille lähteä mukaan niin tervetullut olet. Ei muuta kuin kansaivälistymään ja "tsillailemaan". Leirit on hyviä lomia samalla! Hermotkin saavat levätä, kun ei tarvi tuskailla sykysyn/talven kaamoskessa.

    VastaaPoista
  9. Pojat asiaan ja jätetään kiroilu.

    VastaaPoista