lauantai 20. syyskuuta 2008

Nyt on jälleen aika päivitellä blogia. Kirjoittamattomuus ei ole niinkään johtunut laiskuudesta, vaan enemmänkin netin toimimattomuudesta. Mokkula toimi vielä junassa matkalla Jyväskylään, mutta ei enää kämpillä. Tälläkin hetkellä lainailen naapurin laajakaistaa...

Viimeksi mainittu kooma alkaa onneksi helpottamaan. Keskiviikkona väsytti vielä samoin kuin torstainakin, mutta päätin silti lähteä yhteistreeneihin illalla. Yllätykseksi paikalla oli vain valmentaja Antero kello kädessä. Sain siis yksityistä valmmennusapua asiantuntevalla opastuksella. Tehtävänä oli juosta seitsemän kertaa 1,6km kierrosta maastossa niin että joka toinen kierros kovaa ja joka toinen hiukan kevyemmin. Alle olin verrytellyt 3km kun lähdin matkaan. Ensimmäinen kierrosa aika reippaasti 5,25 ja palautus 6,08. Seuraavat kulkivat 5,23/6,18 5,29/6,09 vika kova 4.53. Henki kulki hyvin ja juoksukin maittoi. Päälle 10x100m ja 2km verryttelyä yhteensä matkaa tuli 18km. Ensimmäin kova (pitkään) aikaan oli tehty.

Perjantaina palauttelin oikein kunnolla ja illalla juoksin vain tunnin eli noin 13km. Faija tuli kylään ja yhdessä katsoimme Rambon illalla. Lauantaille olimme jo sopineet pitemmän lenkin. Matkaa tuli 27km ja kavereina olivat Taipaleen Timo, Erik Hass ja Kimmo Leivo. Juoksu kulki hyvin koko matkan ja loppumatkasta juoksimme Kimmon kanssa 3km reippaammin 3.45-3.50 vauhtia. Hiukan harmitti kun en saanut footpodia toimimaan ja jouduin käyttämään gps:ää. Huomenn on pari lenkkiä mahdollisesti ja maanantaina saattaa olla viimeinen kova, mikä jälkeen nostan jalat kattoon ja alan huilimaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti