maanantai 30. huhtikuuta 2012

Hauskaa vappua!



Kansa alkaa kerääntyä viettämään vappua railakkaissa merkeissä. Samaan aikaan meitsi takoo tonneja Palokan urheilukentällä. Erikoinen kaveri sanoisi joku, olen samaa mieltä. Elämä on täynnä valintoja ja jokainen leipoo itselleen omalaisensa kakun. Tälle vapulle ei tullut kutsuja kekkereihin enkä itse aktiivisesti kysellyt bileistä. Voishan sitä, mutta ensimmäistä kertaa en vappua vietä itsekseni.

Huomiselle otin tulkkauskeikan keskussairaalalle. Samaisen laitoksen vuodeosastulla polveaan hoidattaa Etiopian kävijä Jarppa. Polven tähystysoperaation jälkeen iskenyt paha bakteeri vei miehen ja on pitänyt miehen vuodepotilaana yli viikon. Polvi on noin jalkapallon kokoinen. Voin vain arvata, miltä vanhasta mestarista tuntuu tällä hetkellä. Toivotaan, että kuntoiluvuosia on vielä edessä paljon ja että juoksemaankin Jari vielä pääsee.

Päivän treeni suoritettiin siis  Palokassa. Antero haki autollaan pihasta ja reeniä päästiin aloittelemaan kuuden maissa. Verryttelin Sirpan kanssa alku- ja loppuverkat 4+4. Avareita juoksin 4x100m ja pikkasen tein polvenosto/pakarajuoksua liikeratoja mallatakseni. Vedoissa juoksu tuntui periaatteessa hyvältä ja vahvalta, mutta kello ei miellyttänyt. Juoksin pikkasen nivusta tunnustellen ja aina alkukiihdytyksen jälkeen vauhti pikkasen hyytyi. Tämä kertoo, että kroppa ei ole tottunut 3min vauhteihin ja asiaa on harjoiteltava. Juoksu sinänsä oli avonaista,  vaikka kaarrejuoksu tuntui äkkiseltään oudolta.

Vappuaaton keli oli +10 paikkeilla, pilvistä ja etusuoralla tuuli. Syksyllä keli olisi tuntunut jäätävältä, mutta näin keväällä jopa lämpoiseltä. Vetojeni vauhdit olivat 3.03, 01, 2.59, 2.56, 2.52. Ekan jälkeen pidin 2min palautuksen, minkä jälkeen Antero lisäsi sen kolmeen. Vikassa yritin jo vähä kirrata lopussa. Tuntui, että diisselissä on vielä kierroksia ja ne kyllä löytyvät kevään/kesän mittaan. Toivotaan, että Helsingin toukokuun kympillä tähdet olisivat kohdillaan.

Treenin päälle hintsailin 3x200m 31/31/29 tunteella, että kiva oli vaihteeksi juosta kovempaa. Kuluneen viikon muut treenit olivat:

To 1h eli 13km+3x100m aamulenkki+ 4km+4x30m pakara/polv+ 2x5xharjun puuportaat+ 2x10x100m rennon reippaasti+ 2x6syväkyykkyhypyt+3km vr+selkiä/vatsoja
Pe 1h eli 13km+3x100m aamulenkki + Parkanossa 10km+3x100m
La (11h unta) ap 14km 4min vauhtista reipasta + illalla 9km (9xspurtti joka km) saunalenkki
Su (11,5h unta) 25km+5x100m Parkanossa metsäautotietä suurella nautinnolla kevyillä tossuilla (addujen boston)

JKU:laiset tyrkkää tykimmin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti