torstai 17. helmikuuta 2011

MacBook PROO

Eilen päättyi yhden PC:n taival. Viimeisen kerran se sammui eilen illalla, enkä saanut sitä enää tänään käyntiin. Onneksi olin ottanut varmuuskopioita ulkoiselle kovalevylle. Silti uusimmat matskut saattavat jäädä Fujitsu Siemenssin kovalevylle jumeksiin. Valokuvat mulla on suunnilleen kaikki tallessa, mutta ehkä eniten harmittaa Polarin syketiedostojen kohtalo. Uudelle MacBook Prolleni en ehkä saa ohjelmaa ajettua, mutta yritän kuitenkin. Ehkä tässä vaiheessa olisi hyvä siirtyä Garminin käyttäjäksi tai aloittaa paperiversion pitäminen juoksupäiväkirjasta...

Uusi läppäri löytyi perinteisesti Gigantista, enkä yhtään välittänyt vaikka rahat menisivät ulkomaisten omistajien taskuihin. KampusDatasta olisin saanut ehkä siskon kautta laitteen opiskelija-alennuksella, mutta odotusaika olisi ollut viikko. Meikä tarvi konetta tänään. Hiukan kävi jo Soneran liikkeessä Samsungin tabloidia kattomassa, mutta päädyin mäcciin. Hiukan katselin sitä ohuempaa airiversiotakin, mutta veli sain ostopäätökseni kääntymään pro:hon. Arpa on heitetty ja meikäläisestä tullut omenayhtyön kannattaja. Katsotaan kuinka äijän käy..

Eilen en siis saanut päivitettyä blogia ja reenejä logattua. Kävin kuitenkin hallilla rempomassa vauhdikkaita spurtteja. Tyrkkäsin 5x100m avareita alle ennen 3x600m rynkytyksiä tasan 1.40 aikoihin. Palautus oli 2min. Sitten remmoin 3x400m 64,64,63 edelleen hyvällä kululla. Jalat toimivat tiistain hieronnan jäljiltä kuin singerin ompelukone. Ehkä hiukan laiskaa lompottelua, mutta vauhteja löytyi. Yritin päästä samalla sisälle kaarrejuoksun saloihin ja tikata kaarteessa. Muutenkin aika oudosti sain rytmiä vaihdeltua noissakin vauhdeissa. Lopuksi tikkasin 200m 28.3 ja heleposti tietenkin. Askel tahtoi venyä ja vanua hiukan liikaa, mutta toivon että sunnuntaina kukaan ei astu kantapäilleni. Happo ainakin tietää, mitä on juosta takanani mutta eipä mies ole viivalla. Sunnuntain kolmosesta on kyllä tulossa hyvä otatus ja Vaasassa 8.35 juosseen Kallen päänahka olisi kyllä makeaa maisteltavaa!

Tänään aamusta 27 asteen pakkasessa kevyt kasi ja illallla 1.20 kevyttä juoksentelua eli 17km parilla spurtilla. Sormet syyhysivät päästä näppäilemään uutta tietokonetta lenkin jälkeen!

4 kommenttia:

  1. Mieti tätä jos et selviä ilman Polaria! http://www.vmware.com/products/fusion/ on kuulemma ihan hyvä.

    VastaaPoista
  2. Joo olen tuosta kuullut, nyt tiedän nimenkin. Pitää kysyä asiaa yhdeltä 1.47 mieheltä.

    VastaaPoista
  3. Mä ostin kanssa mäkin n. viikko sitten. Otin sen Air-mallin, eikä ole tarvinnut katua. Kone ei kuumene ollenkaan ja sitä voi kantaa mukana ku ruutuvihkoa. Tehoja on vähemmän ku proossa, joten ammattilaiselle tietty proo on parempi valinta :)

    Tsemiä sunnuntaille!!

    VastaaPoista
  4. Viisas valinta Miika! Aina voit laittaa vaikka W7:n boot campilla (oma käynnistysosio) jos joku tietty softa miellyttää treenitiedojen keräilyyn. Toinen vaihtoehto on, kuten mainitsit, käyttää jonkun muun firman mittarikalustoa ja rupeaa löytymään OS X-puoleltakin softaa.

    Käyttöjärjestelmä-keskustelut ovat nykyään saaneet jo hieman fanaattisiakin piirteitä, mutta uskallan väittää, että suuremmat tietokoneitten kanssa tappelut ovat osaltasi ohi ja voit enemmän keskittyä päätarkoitukseen. Oikeastaan, voin luvata että ostan sen sinulta pois, jos petyt.

    Vaihdoin juuri aiemman MB 13" > MBP 13" ja on se valaistu näppis vaan kiva. Omasta vanhasta (2v.) sain reilu 600€ ja ostajakin oli tyytyväinen, joten voit olla aika huoletta myös jälleenmyyntiarvon suhteen...

    VastaaPoista