tiistai 8. helmikuuta 2011

viiden myllyn juoksu


Italian reissulla tuli pyörähdettyä Milanon muotipäivillä. Kuten kauppakasseista näkyy jotain on tarttunut mukaankin! Jaakon mukaan Italia kielsi muovipussit kokonaan roskaamisen vähentämiseksi. Vaateliikkeet ovat selkeästi pienentäneet paperikasseja ja esim urheiluliikkeessä kamat pakattiin biopusseihin. Aivan Milanon keskustasta löytyi neljän kerroksen sporttiliike, josta sai halvalla Kalenjin-tekstiilejä. Kävimme kahvilla ja pyörähdimme tuomiokirkossa ja linnoituksessa. Päivä oli lämmin ja urheilu unohtui hetkeksi.

Seuraavana päivänä olikin virkistävää startata maastokisaan. Järjestelyt pelittivät tuolla 79:n kerran järjestettävältä maastojuoksulta. Myllyn läpi juokseminen oli sekin ihan mielenkiintoinen kokemus. Tönimistä ei tapahtunut vaan sopuisasti sekin hoitui. Juha taisi saada puujalan hauislihakseen startissa, kun hiukan sohaisi vasemmalla kädellä.

Huomenna Pendolino suunnistaa jälleen lentokentälle. Edessä on koko päivän istuminen ennen saapumista Armaghiin kahden Joonaksen kanssa. Tänään tein valmistavan harjoituksen 5x500m juoksumatolla 3min vauhdilla. Rytmi tuntui aika sähäkältä, mutta jalat toimivat loistavasti. Reeni oli juuri sopiva, ei liian rasittava mutta sopivasti rytmiä tuova. Samaa vauhtia pitäisi torstai-illalla juosta viisi kilometriä.

Alla vielä lisää kuvia Picasa albumissa.

Cinque Mulini

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti