sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Cinque Mulini




No niin kisat on käyty. Päällimmäisenä on ihan hyvät fiilikset. Joukkueemme sijoittui sijalle 16 vain pisteen virolle hävinneenä. Juha oli kovin luu ja Jaakko kärsi pistoksesta. Mä juoksin alle 33 minuutin ja ihan kohtalaisesti sain raastettua. Eka kunnon kisa pitkästä aikaa ja varmaan avasi röörejä ihan kivasti. Jounikin raastoi akillesvaivaisena 34 minsaan ja Leskinen otti hyviä valokuvia.

Eilen oltiin Milanon keskustassa shoppailemassa ja nähtävyyksiä ihastelemassa. Aika kului kivasti hyvässä seurassa. Taas on yksi hieno reissu tehty. Huomenna Suomeen ja keskiviikkona Armaghiin. Torstain maantie vitonen on vielä juoksematta ja toivon alle 15min aikaa.

5 kommenttia:

  1. Katos vaan, tuohan oli näköjään se legendaarinen viiden myllyn maastojuoksukisa, joka on eräs maailman tunnetuimmista maastokisoista. Virenin Lassekin juoksi sitä aikanaan ja moni muu maailman huippu, mm. Steve Moneghetti, Francesco Panetta ja taisipa legendaarinen maastokone, Kenian Jonh Ngugigin voittaa sen joskus. Ilmesesti asia on niin, että jokaisen itseeään maastojuoksijana pitävän henkilön on ainakin kerran elämässään juostsva tuo kisa.

    VastaaPoista
  2. Hyvin tiivistetty viimeiseen lauseeseen, Z!

    VastaaPoista
  3. Kirjoitan vähä pidemmän pätkän reissusta seuraavaksi. Onko sinulla tiedossa toisia yhtä legendaarisia maastovääntöjä?

    VastaaPoista
  4. Luin reissusta mukaan ottamaani italialaista Runner's Worldia ja siinä oli juttua mielenkiintoisesta ja järjettömän kovatasoisesta kympin katujuoksusta nimeltä Memorial Peppe Greco. Sinne lähdetään Miika vielä joskus!

    VastaaPoista
  5. Kukahan korvaa jos joku juoksija paalaa ittensä tuola myllyssä ihan krusifiksiksi. Varmaan on italialaisilla vakuutukset kunnossa? ;)

    t. Tatti Vanhanen

    VastaaPoista