tiistai 1. helmikuuta 2011

lepoa


Kello on vähän yli kuusi pohjoisella pallonpuoliskolla ja ulkona on säkkipimeää. Se vaikuttaa meikäläisen vireystasoon matkustuksen ja hieronnan lisäksi. Mieli tekisi mennä kohta jo nukkumaan..

Aamulla hölkkäilin kevyen 9km. Menin sen jälkeen kunnon mankelointiin eli hierontaan. Taipaleen Timo käsitteli meikäläisen kroppaa todella hyvin. Jumia löytyi melko lailla ja Timo arveli tulleeni kreivin aikaan. Kova harjoittelu sillä lihaksistolla olisi hänen arvion mukaan poikinut vammoja..

Olotila koko päivän oli rento. Töiden jälkeen kävin Kristillisestä kirjakaupasta ostamassa Meb Geflezinin kirjan. Jaakon porukat pyörittävät paikkaa nykyään ja vaikuttivat tyytyväisiltä.

Illan mietin lähteäkö lenkille vaiko levätä. Siinä odotellessa tein yhden käännöksen ja pimeä ehti tulla. Kroppa vaipui koomaan ja lepopäivän pitäminen vaikutti järkevältä vaihtoehdolta.

Kuvassa meikäläisen yksiö tammikuussa.

4 kommenttia:

  1. Suksikauppias myy suksia ja autokauppias autoja. Sehän ihme olisi jos hieroja kieltäisi käymästä... ;)

    t. lähdekritiikki

    VastaaPoista
  2. Eikö asunto kaipaisi pikku hiljaa naisen kättä :) Urheileva maratoonari sopisi sulle :)

    VastaaPoista
  3. Kyllä. Täysillä urheiluun panostavan kestojuoksijan on paras olla sinkku, paitsi jos nainen on myös kestävyysjuoksija. Muuten ei yhteiselosta tule mitään pitkien leirien takia. Mikä parisuhde se sellainen on, jos toinen häipyy useaksi kuukaudeksi ulkomaille reenaamaan ja toinen jää yksin kotiin? Mutta jos nainen on itse juoksija, niin silloin leireille voi mennä yhdessä. Jos siis naismaratoonari ei tartu Miika sun haaviin, niin suosittelen silloin sinkkuna olemista niin kauan kuin urheilet.

    VastaaPoista