lauantai 26. helmikuuta 2011

Enää ei lanttu leikkaa. Tähän aikaan illasta alkaa olla parempi unohtaa opiskeluasiat. Olen yrittänyt ahkeroida sosiaalityön työmenetelmät kurssia loppuviikosta ja nyt viikonloppuna. Kauheesti kyllä joutuu tekemään töitä muutaman opintoviikon eteen. Motivaatio pysyy silti hyvänä, kun itse maksaa opinnoista ja kun kyseessä on meikäläisen mahdollinen tuleva ammattiala. Verkostokokoukset ja läheisneuvonpito olivat tämän päivän teemoja, kun kirjastolla katselin videoluentoja ja kahlasin artikkeleita läpi. Onneksi kaikki on netissä ja uudella tietokoneella liitteet ym aukeavat nopeasti. Samaan aikaan voi olla monta ohjelmaa auki, eikä pelkoa ole koneen kaatumisesta kesken tiivin opiskelun.

Eilen oli reenien puolesta normipäivä. Juoksin aamulla 12km+2x100m ja illalla kävin Selimin kanssa hiihtämässä tunnin ja 20min. Kyseessä oli tämän talven ensimmäinen ja viimeinen hiihtolenkki. Siksi pyrin nauttimaan suihkimisesta mahdollisimman paljon. Kivaahan se oli katsella latu-uria ja hiukan poikkeavaa reenimaastoa. Käsissä riitti puhti yllättävän hyvin.

Tänään oli reippaan lenkin vuoro. Aamupalaa sulattelin hetken ja tein opiskelujuttuja ennen reeniä. Kahden kilsan alkuverkan ja parin kilsan reippaan jälkeen oli pakko pysähtyä varikolle Viherlandiaan. Matka jatkui astetta kevyempänä reippaasti. Gepsi eli hienosti sanottuna sateliittipaikannin näytti vauhteja 3.56, 51, 4.06, 3.45, 41, 39, 42, 33, 32, 39, 38, 40, 40. Jännästi puolessa välissä reeniä vauhti kiihtyi kolmeen ja puoleen aivan vahingossa. Ajattelin että lopussa mennään todella lujaa, mutta toisin kävi. Vaikka tuuli oli myötäinen ja omasta mielestä kiihdytin vauhteja mittari näytti toista. Joko kuntotekijät tuli vastaan tai sitten gps ei aivan tarkka ole. Veikkaan ensimmäistä.

Neljään saakka istui kolmatta päivää peräkkäin kirjastolla. Ovien sulkeuduttua kello neljä lähdin uimahallille, missä heiluin salilla 40min ja uin päälle puoli kilsaa. Onnistumisen elämys oli jälleen jaksaa uida kroolilla koko 50m altaanmitta! Kävin myös kylmäaltaassa ja toivotaan, että huominen pitkä kulkee kivasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti