tiistai 8. syyskuuta 2009

Viimeinen kova treeni ennen maratonia on tehty. Nyt pitää vain syödä kunnolla ja pitää kone sopivalla tyhjäkäynnilla niin että se ei hyljeksi kisavauhteja lauantaina. Käytännössä tämä tietää kevyttä lenkkeilyä, muutamia spurtteja ja normaalia elämänrytmiä. Enää kunnon hyväksi ei voi tehdä mitään, työ on tehty ja valmistautua voi ainoastaan henkisellä puolella. Zeta kirjoittikin, että maratonkeskittyneisyydellä voidaan loppuajasta viedä 5minuuttia pois. Toivotaan, että hän on oikeassa. Siis huumori pois seuraavien päivien ajaksi ja hiilareita naamaan.


Päivän setti siis piti sisällään 4x2000m minuutin palautuksella 3.10 vauhdilla. Valmentaja sanoi viisi vetoa ja mä neljä. Sain pitää pääni, koska tuollaisen treenin jälkeen ei saa olla täysin tyytyväinen. Juoksu tuntui naurettavan helpolta jos nyt vähän liioitellaan. Jalat kuitenkin veivät hyvin eteenpäin kun olin eilen käynyt hierojalla. Hengitys teki sopivasti töitä, mutta missään vaiheessa ei tarvinnyt puristaa tai ns. vääntää. Pyrin rentoon juoksuun ja hyvään ryhtiin. Katsotaan miten juoksu kulkee lauantaina. Illallan katsoin leffan ja söin sitä ruokaa. Huomennakin on työpäivä.

5 kommenttia:

  1. Tsemppiä kisaan - pysy nyt viimeiset päivät terveenä!

    VastaaPoista
  2. Tsemppiä ja taistelumieltä lauantaille !

    VastaaPoista
  3. Tsemppiä SM-maralle!

    T. S

    VastaaPoista
  4. Nyt vaan viimeiset päivät rauhassa ja hiilareita naamaan. Päivän kunto ratkaisee mitalien värin, sillä nyt on monta ottajaa ;)

    Toivottavasti järjestäjät putsaa varsinkin Ristonmaan puoleiselta osuudelta puunlehdet poies. Nimittäin sitä lehteä on ja se on liukasta...ainakin märkänä.

    -JL-

    VastaaPoista
  5. Näytä Korirille!;)

    VastaaPoista