lauantai 12. heinäkuuta 2008

Uusi päivä on koitanut, eikä vielä tällä kertaa alle puolen tunnin kympin juoksijana. Yritystä eilen oli ihan kiitettävästi, mutta tulos antaa vielä odottaa. Toivottavasti Tampereella on vetoapu sopivaa ja jätkät juoksee porukalla hyviä aikoja. Näyttäisi tuo kympin nylkkyjen tasokin olevan ihan kohtalainen tänä vuonna. Torstai iltana juostava kisa on varmasti tasokkain vuosiin. Sitä odotellessa raportti eilisestä:

Turun perinteinen raastokymppi oli osaltani hyvä, mutta ei täydellinen. Järjestäjät olivat nähneet vaivan kahden jäniksen paikalle hankkimiseksi. Keli oli varsin hyvä, mitä nyt etusuoralla välillä puhalteli. Odotettua vesisadetta ei onneksi missään vaiheessa tullut, ja miehet saivat raastaa sydämensä kyllyydestä. Alkuillasta juostiin nuorten kestomatkoja sekä esteet ja naisten kymppi.

Oma valmistautuminen kisaan alkoi jo torstaina kun tulimme Jyväskylästä kotiin Parkanoon Erikin kanssa. Kyyti hoitui Virroille saakka Kallen kyydissä joka meni raastamaan kolmosta entisen kotiseuran kentälle. Loppumatka tuli bussilla. Lenkki ja sauna kotimaisemissa ja aikaisin nukkumaan. Nukuinkin 12 tuntia ja olo oli varsin palautunut perjantain puolella, kun Kälviän kopla haki meidät Parkanon Shelliltä matkalla kohti Turkua. Stimmunki alkoi olla kohdallaa ja jätkät keskittyivät täysillä. Turkuun saavuimme seiskan aikaan ja pojat käväsivät vielä hotellilla kamoja vaihtamassa.

Kympin startti tapahtui puoli kymmenen illalla, mutta se ei menoa haitannut. Keron Jukka otti alkumatkasta ohjat käsiinsä ja vauhti oli tasaista. 3.00, 3.01, 3.01, 3.02 ja 5kilsan väliaika oli 15.05 ja säipän lopettaessa vuoronsa kutosen kohdalla aikaa oli kulunut 18.08. Pientä paniikkia siis alkoi iskeä ja omala vedolla vauhdit jämäthi 3.03 paikkeille. Raasto alkoi ja Pirkola auttoi yhden kierroksen vetoavussa, mutta hyvin roikkui kannoilla ja antoi puhtia omaankin juoksuun. Sykkeet alkoi olla 190 ja viimeisen tonnin kirrauksella, 2.53, loppuajasta tuli kohtuullinen 30.11. Ei siis sitä mitä lähdettiin tavoittelemaan, mutta kirkas ennätys kuitenkin.

Markku Varjo oli kannustamassa juoksun aikana ja lupasin hänelle laittaa päivityksen blogiin mahdollisimman pian. Nyt on aamulenkki tehty ja kello on 10.52- treenit jatkuvat!

3 kommenttia:

  1. Onnea hienosta juoksusta, vaikkei se Anteron enkka vielä rikkoutunutkaan ;) Sorry, että veikkasin sinulle eilen aikaa 30.15. Tosin Jaska veikkasi 30.18 ;) Siihen nähden yllätit meidät ;)
    Rajat ei kuitenkaan ole vielä tässä! Sinnikästä treeniä ja uskoa omiin kykyihin, niin kyllä se vielä sieltä tulee...

    VastaaPoista
  2. Onnea Miika! 29-alkuinen paukahtaa seuraavaksi!

    VastaaPoista
  3. Tasasta kehitysta, hienoa aija, onnea enkasta.

    VastaaPoista