lauantai 9. kesäkuuta 2012

Tekevälle riittää tekemistä, onneksi. Meitsin päiväohjelma on ollut täytetty sopivasti eikä yksinäisen mielessä ole liikaa ehtinyt alkaa kummittelemaan. Kesä on muutenkin mukavaa aikaa ja ajatukset ovat urheilussa. Helteitä ei ole vielä tullut, mutta se ei ole menoa haitannut. Päinvastoin, kunto on ollut parempi kuin vuosiin.

Torstaina oli varsin miehekäs treeni 20x200m/ 200m rivakalla hölkkäpalautuksella. Kenttämestarit olivat pystyttäneet teltan etusuoralle ja koko radan kiertäminen ei onnistunut kuin nurmikon kautta kiertäen. Se ei meitä haitannu, mutta Hena joutui ajaa Palokkaan reenaamaan. Vauhdit reenissä oli aluksi 35-34s luokkaan. Sitten 33 luokkaa ja lopuksi 31/30/28.6. Jalat olivat vähä pihalla, mutta jaksoivat kyllä. Tänä keväänä kesto on ollut hyvää luokkaa, mutta vauhtia saa vielä hakea. Eipä se haittaa. Kilsoja illan reenissä tuli yhteensä 17km ja aamusta 9km+3x100m.



Perjantaina eli eilen aamusta juoksin tunnin eli 13km+3x100m. Illan sain pidettyä lepona vaikka mieli teki lenkille. Lenkin sijaan menin pitsalle Jounin kanssa ja sieltä Antin luoksi, missä JKU:n porukalla katsoimme kolme laadukasta dokumenttia seuran parhaista urheilijoista. Tavara tulee ulos telkkarista joskus. Täytyy sanoa, että pojat olivat tehneet laadukasta työtä ja satoja tunteja on uhrattu yleisurheilun hyväksi. JKU:ssa on kyllä aika kovia urheilijoita tällä hetkellä ja moni nähdään EM-kisoissakin parin viikon päästä!

Tänään lauantaina olin sitten tikkana yhdeksältä yliopistolla kandin seminaarin kokoontumisessa. Päivä meni yllättävän mukavasti ja sain arvokasta palautetta sekä neuvoja kuinka homma jatkuu. Kolmelta kirmasin Harjulle Teemua jeesaamaan tulospalvelusssa. Parisataa 17-19-vuotiasta nuorta kilpaili siellä Nuorten eliittikisojen merkeissä. Meitsiä kiinnosti eniten kestomatkat ja hyvin Joonas Rinne juoksikin 800m soolona aikaan 1.54. Aikaisemmin viikolla oli 200m sujahtanut alle 24 sekunnin. Päivän reenit olivat 9km+3x100m aamusta ja illalla 7km+6x100m hyvällä kululla.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti