perjantai 15. kesäkuuta 2012

Kesä 2012


Lähipäivinä saa Suomen kansa jälleen nauttia auringon lämmittävistä säteistä. Kesä on siis vihdoin saapunut tänne jääkarhujen maahan. Esimakua lämmöstä ja valoisista öistä on saanut nauttia jo muutaman päivän ajan. Nukkumista on helpottanut ohuempi peitto sekä silmälaput silmillä. Asuntoni verhot kun ovat ohkasta laatua ja valkoiset väriltään.

Maanantain ei niin hyvän päivän jälkeen tyrkkäsin tiistaina ihan hyvän treenin. Aamu-ulkoilut oli normi 9km+3x100m ja Harjulle verryttelin 4km sekä availin konetta 4x100m. Ohjelmassa oli vain 4x800m, mutta ihan vauhdikkaasti 2.17,16,15 ja 13. Päälle tein saman neljä toistoa, mutta 200m siirtymällä kaikki alle 30 sekunttiin. Etusuoralla oli kiva myötäinen, mutta juoksu tuntui silti kulkevan ihan kivasti. Hölkkäsin kilsan nurmella avojaloin, tein 6x aitakävelyä ja hölkkäsin 3km kämpille. Hieronta oli Timon taitavassa käsittelyssä kuudelta ja melkoisella kiiruulla menin palautumaan.

Keskiviikkona skippasin aamulenkin ihan suosiolla ja annoin hieronnan vaikuttaa kroppaan. Illalla juoksinkin omatoimisesti hiukan pidemmän kuin laki sallii ja yhteensä sain 21km raavittua kasaan. Hölkkäilin Jounin kanssa Laajavuoren maastoissa ja nautin täysillä luonnosta ja helppouden tunteesta. Osa lenkistä tuli juostu ilman paitaa, sen verran lämpööstä kun oli.

Torstaina 9km+3x100m aamulla ja illalla 6km verkkaa (innostuin säätämään konetta ja kolme kilsaa 3.40-3.25 tuntumaan kiihtyen). Päädyin Harjulle missä juokin 2x10x100m. Pidin palautuksen melko lyhyenä niin että mies edes pikkaisen hengästyisi. Saa nähdä ovatko jalat huomenna palautuneen oloiset, vai tuliko liikaa kirrailtua vauhteja.

Tänään sitten työt alkoivat vasta kymmenen jälkeen ja innostuin juoksemaan tunnin aamulla. Keli oli mainio ja nautiskelin koko rahan edestä. Sain jonkin verran tienattua eläkettä, mutta pääsääntöisesti päivä meni löysäilyksi. Kai sitä joskus voi vähän rennomminkin ottaa, mutta kouluhommienkin on edettävä. Huomenna on Jämsässä kestävyyskarnevaalien toinen kilpailupäivä ja mulla ohjelmassa 5000m. Aivan hirveitä täpinöitä en ole saanut päälle, mutta toivotaan kuitenkin että vanha kaupparatsu innostuisi huomisessa helteessä. Illalla ulkoilin vielä 7km+3x100m kun en keksinyt parempaakaan tekemistä. Illalla oli perjantaisauna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti