tiistai 26. kesäkuuta 2012

EM-kisat


Huomenna isketään aivan pelipaikalle eli Helsingin EM-kisoihin. JKU tekee kisojen avajaispäivälle bussimatkan ja tulilla onkin neljä seuran omaa urheilijaa. Päivä alkaa Sami Itanin kymppiottelulla jatkuen Osku Torron korkeuden karsintaan, Petteri Monnin 400m aitojen alkuerään ja Hanna-Maria Latvalan 100m alkueriin. Toivotaan että kaikille heistä paistaa aurinko eli että juoksu kulkisi, pomppu pelittäisi ja limppu lentäisi. Sokerina pohjalla on iltakisoissa Keskisalon 3000m esteiden alkuerät ja 5000m finaali, missä nähdään varmasti vauhdin kirrausta loppumatkasta. Nähtäväksi jää mennäänkö viimeinen kierros 55 sekunttiin vai vielä kovempaa. Mielenkiintoista on, että 800m erikoismiehetkään eivät juuri sen kovempaa kirikierrosta tyrkkää.

Bussi Helsinkiin lähtee siis Hipppokselta 5.30 aamusta ja edessä taitaa olla lepopäivä juoksujen osalta. Otan silti lenkkarit varalta mukaan jos sitä vaikka sitten kuitenkin.

Päivän reeninä oli ainoastaan yksi palauttava 20km lenkki aamupäivästä. Juoksu kulki hyvin ja nautin urheilun tuomasta hyvästä olosta. Ennen illan hierontaa en tehnyt edes kevyttä verryttelyä vaan fiilistelin Taipaleen Timon taitavassa hieronnassa.

Eilen maanantaina iskettiin Jaakon kanssa tonnilla viisi kappaletta 3min palautuksella. Vauhdit ei kauheen kovia ollut, mutta ihan jees kuitenkin. Vauhdit taisivat olla 3.00, 2.58, 2,56, 2.52 ja 2.45. Päälle tyrkkäsimme vielä 3x200m 30 sekunnin tuntumaan ja sokerina pohjalle vielä 3x80m niin kovaa kuin pääsi. Lisäksi vielä 10x6 aitakävelyä +2x10 syväkyykkyhyppyä +selkiä/vatsoja ja verryttelyjuoksua aina jossain välissä. Iltareenin kilometrit olivat yhteensä 17km.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti