tiistai 20. toukokuuta 2008

Nyt alkaa fiilikset pikku hiljaa rauhoittua viikonlopun skabasta. Kisa oli hyvä, mutta ei täydellinen. Kunnon urheilija ei saa täysin tyytyväinen olla suoritukseensa. Muuten tulee taantuma. Sitten joskus toivottavasti vuosien päästä huomaat, että parhaat tuloksesi teit tiettynä kesänä tietyissa kisoissa. Niin se vaan menee. Mulla oli loukaantuminen 2006 ja sen jälkeen kehitystä on jälleen tapahtunut jatkuvasti. Toivottavasti jatkuu vielä pitkään.
Tänään tuli postissa kumma kirje, jossa luki onnea edustuspaikasta. Ei mua valittu Suomea edustamaan ratakympille Tanskaan, mutta kilpailun ulkopuolella saan raastaa tasapuolisesti toisten rinnalla. Siitä kuka maksaa viulut ei ole aavistustakaan. Katotaan sitten tuleeko laskua perässä. Maanantaina kävin 7.30 palauttelemassa jalkoja hierojalla ja illalla juoksin 1.20 kevyitä spurtteja tehden. Kulku oli hyvä, vaikka vähän lihaksissa kisa ja hieronta tuntuikin. Tänään aamulenkki ja illalla 1.25 +10¤100m Erikin ja Kallen kanssa. Huomenna radalla tonneja. Kulku on ollut kyllä vaivattoman tuntuista ja veikkaan viikonlopusta hyvää kisaa. Ainakin viimeksi Penan kympillä SM-maanteiden jälkeen olin iskussa. Päivän kuvassa Jyväskyläläisiä sinkkumiehiä (valmentajaa lukuunottamatta) valmistautumassa maastokoitokseen.
Täytyy tässä vaiheessa kiittää kaikkia tsemppaajia ja reitin varrella sunnuntaina kannustajia. Välillä tuntui, että sain parhaimmat huudot koko porukasta miesten 12km matkalla. Räkä poskessa en valitettavasti ehtinyt morjestella takaisin, mutta kiitän kyllä jos juttusille päästään. Pistäkää vaan palautetta blogiini niin tämä kirjoittelu on vähän vuorovaikutteisempaa. Sain Picasaan laitettua kuvia SM-maastoista. En osaa kuvaa ja linkkiä siitä kuten Jarno, pitänee kysyä jeesiä hiukan.

4 kommenttia:

  1. Ah kun salskeita miehiä!

    VastaaPoista
  2. Voin lähettää yhteystietoja potentiaalisille kiinnostujille.

    VastaaPoista
  3. Moro Miika!

    Ensiksi onnittelut loistojuoksusta ja tsemppiä PM-10000 metrille!

    Sitten kaipaamasi mummo-ohje:

    Toimet Picasassa:
    1. Kirjaudu sisään Picasaan
    2. Valitse linkitettävä albumi
    3. Vasemmasta valikosta paina "Linkitä tähän albumiin"
    4. Kopioi koodirimpsu "Liitä HTML-koodi verkkosivustoon liittämistä varten" -laatikosta työpöydälle CTRL-C

    Toimet Bloggerissa:
    1. Kirjaudu sisään Bloggeriin
    2. Luo uusi blogiteksti tai muokkaa vanhaa
    3. Valitse siitä kirjoitustilasta välilehti "Muokkaa HTML-koodia", juuri siitä esikatselu-linkin yläpuolelta ja otsikon alapuolelta :)
    2. Liitä Picasasta kopioimasi rimpsu tähän CTRL-V
    3. Palaa välilehdelle "Luo" ja linkitetty albumi pitäisi näkyä kansilehtineen tässä.

    Soita jollei natsaa :)

    VastaaPoista
  4. Ei muuta kun 72s kieppejä 24kpl ja sitten eläimellinen kierros ja 30min murskaantuu. Juoksusi ainakin näyttää hyvältä, toivottavasti matka taittuu myös radalla rennon letkeesti. Atk ja kaikenmaailman muissakin ongelmissa kannttaa aina kääntyä Mr Mogulin puoleen. Itse pidän Mogulin numeroa tärkeempänä kuin yleistä hätänumeroa. Tsemiä Tanskaan!

    VastaaPoista