lauantai 2. helmikuuta 2013

Castillon, Spain

Eilinen pitkä matkustuspäivä on takana. Olin aamulla kello seitsemän junassa, jonka oli määrä viedä hyvissä ajoin Tikkurilaan. Pendolino oli kuitenkin vaihtunut perinteiseen pikajunaan ja olin myöhässä 40min aikataulusta. Ehdin kuitenkin lentokentälle ajoissa, missä tapasin Jani Lakasen. Jaakko tuli pari tuntia myöhäisemmällä lennolla ja Henri suoraan Portugalin leiriltä. Kööri oli kuitenkin koossa myöhään illlalla.

Lento Pariisin kautta tapahtui kohtuu kivuttomasti ja selviydyin nälän tunteesta syömällä Hesassa patongin ja Charles de Gaullen kentällä toisen mokoman. Koneessa tarjottiin aina jotain pientä, mutta aikahan siinä tulee aina pitkäksi. Olin myös vahingossa laitanut Ipadin menemään ruumaan uuden Juoksija-lehden kanssa. Välin Pariisi-Valencia istuin kuitenkin Janin vieressä ja meillä oli hyvät jutut. Kyselin kokeneemmalta konkarilta vinkkiä yhteen sun toiseen asiaan. Molemmat on aika lailla samoja ikiä ja yhdistävä tekijä on se, että urheilu on vaan niin kivaa että sitä ei malta lopettaa. :)

Valenciasta oli vielä tunnin bussimatka Castillaan, mutta perillä odotti melkein uusi hotelli Luz. Taso on juuri meille sopiva ja uuden karhea hotelli vastasi vaativaa makua. Wlan löytyi ja aamupalakin oli suorastaan loistava. Tuoremehua sai tehtua suoraan appelsiineista ja niin edelleen. Kävimme aamuverkalla (30min) läheisessä puistossa ja testasin uusia Adidaksen Feathereita. Jalka tuntuu olevan sinänsä kunnossa, mutta siitä kutinasta en vieläkään ole päässyt eroon. Seurataan tilannetta ja annetaan jalalle nyt kuitenkin rasitusta lupa kun kerta on annettu. Jyväskylässä odottaa lääkärinlausunto kirjallisena kun pääsen kämpille. Luulen, että siinä on maininta "osteopatiaa ei näy, nilkka näyttää olevan juoksukunnossa ja kestää kovaa reeniä"

Tänään ohjelmassa on rötväystä, käynti tutustumassa reittiin sekä pienimuotoista turismia keskustaan tutustumisen muodossa. Valokuvausta aion jatkaa ja katsotaan josko saisi jonkun videonpätkänkin tehtyä. Kuvia voi muuten kattella tuolta instagramin puolelta tai facebookista. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti