perjantai 8. helmikuuta 2013

reenit jatkuu


Torstaina kävin sitten näyttämässä jalkaani urheilulääkärille. Tavoitteena oli kävellä pois kortisonia jalassa, mutta kohtalo puuttui peliin. Lääkäri arvioi nilkan olevan lukossa ja ohjasi kiropraktikolle. Hän sattui olemaan paikalla ja suostui ottamaan minut heti vastaan. Nilkka oli kyllä lukossa ja kaipasi mobilisointia. Arvailujen varaan jää, meneekö se uudelleen samaan jumitilaan vai toimiiko normaali jousto vielä ensi viikollakin. Tiistaina olisi uusi aika ja mikäli tilanne on aika lailla sama otan sen piikin.

Ennen eilistä lääkärillä käyntiä olin juossut 1.10 (14km+3x100m). Juoksin JKU kamat päällä, kun mua piti kuvata seuran filmimateriaalia varten. Ei kuvattu, kun kuvaajan piti olla luennolla. Lääkärikäynnin jälkeen otin yhteyttä Jaakkoon, joka ilmoitti juoksevansa matolla neljältä. Ohjelmassa olisi 4x10min/1min hölkkäpalautuksella aikoihin 3.36-3.26 sykkeillä 150-165. Juoksin Hippokselle 4km ja iskeydyin Suomen suurimmalle juoksumatolle Jaakon seuraksi. Juoksu tuntui hyvältä ja nilkka jousti kuten pitääkin. Ilmeisesti jotain siellä tapahtui, mutta tulehdusta se ei ole vielä poistanyt. Verryttely 3km ei myöskään lisännyt tuntemuksia jalassa ja illalla jatkoin nilkan pyörittelyä ja mobilisointia.

Tänään ulkoilin aamusta ihan reilusti nimittäin 17km+3x100m. Juoksin hetken aikaa Jaakon ja Tommin kanssa. Jalat tuntuivat ihan hyviltä ja mies ei ollut pahemmin väsynyt. Illalle oli suunniteltu Juuson lihastasapainokartoituksen demo-osio. Se onnistuikin, vaikka Hippoksella oli vanhojen tanssit. Pääsimme Kihun tiloihin tekemään juttuja, minkä pitäisi auttaa nylkkyä reeneissä. Teimme hyviä juttuja, mistä myöhemmin lisää. Alle juoksin 30min ja päälle 20min (7+4). Paluumatkalla kiersin Tourulan kesportin kautta, mistä hain uudet Adidaksen Boston kolmoset ja Supernova Glide vitoset. Rahaa paloi jälleen, mutta kenkistä ei tässä vaiheessa kannata enää tinkiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti