sunnuntai 3. helmikuuta 2013

JKU Euroopan 14 paras yleisurheiluseura!

Jyväskylän Kenttäurheilijoiden miesjoukkue sijoittui Espnjan Castillossa juostussa seurajoukkueiden maastomestaruuskisoissa sijalle 14. Paikka kisoihin varmisti edellisvuoden SM-maastoissa miesten 12km matkalla saavutettu joukkuekulta.

Vuodesta 1967 juostu tapahtuma, muutamaa välivuotta lukuunottamatta, oli nyt järjestyksessään viidennet kymmenennet. Voittajaksi miesten kilpailussa juoksi hallitseva maastojuoksun Euroopan mestari Andrea Lalli. Juostava matka oli 10km

Joukkueessa juoksivat Henri Manninen (37), Jani Lakanen (47), Miika Takala (68) sekä Jaakko Nieminen (81). Etelän leiriltä kotiutunut Henri juoksi vakuuttavasti Vuokatin suunnistuksen MM-maastoja tavoitteena pitävän Janin tavoin. Flunssasta toipuva Miika ja takareisileikkauksesta toipuva Jaakko olivat tyytyväisiä myös juoksuihinsa.