maanantai 24. syyskuuta 2012




Arki etenee samaa tahtia syksyn kanssa. Viime päivät ovat olleet sateisia. Onneksi asia ei ole pahemmin harmittanut, kun on saanut käydä lenkillä silloin kun huvittaa. Lauantaina liityin JKU:n "junnujen" treeniin, missä oli ohjelmassa samaa loikkasettiä kuin viikkoa aiemmin. Tällä kertaa jalat olivat vähän hitaassa kunnossa edellispäivän pyöräilystä johtuen, mutta hyvin reeni meni silti. Tällä kertaa menin vielä Hippokselle, missä teimme aitakävelyitä. Niitä olikin todella runsaasti ja numeroin sen voisi merkata 4 eri aidanylitystyyliä, aitoja 10kpl ja aina yhtä tyyliä tehtiin viisi kertaa. Kävin lisäksi vielä salilla tekemässä 2x selkiä/vatsoja ja kylkiä. Kämpille hölkätessäni olotila oli hyvä, mutta raukea. Päivän mittaan olotila sen kuin parani. Menin kirjastolle pariksi tunniksi käännösten pariin lounaan syötyäni. Tilasin kupin kahvia ja nautiskelin. Ulkona sateli yllättäen taas ja päätin jättää iltareenit suosiolla väliin.

Sunnuntaina Hena pyysi lenkille ja tarkoitus oli lähteä puolilta päivin. Starttasimme puoli viisi ja alkumatkasta pyörimme Tuomiojärven hiekkabaanoilla. Sieltä siirryimme Keljoon, mistä Sippulanniemeen. Pyörähdimme sen pururadalla, minkä jälkeen Samulinrannan ökytaloja kateellisena ihastelemaan. Meitsin lenkki venyi aiottua pidemmäksi ja 30km kului omassa maratonin ennätysajassa 2.21. Siitä oli onneksi enää 600m kämpille ja pääsin huilimaan/ tekemään lounasta. Olotila oli jokseenkin raukea ja huomasin ikäväkseni jalkojen kipeytyvän aika lailla. Sen siitä saa kun huilaa liikaa ja reenaa liian paljon.

Tänään en malttanut jättää aamulenkkiä väliin, vaikka jalat sitä pyysivät. Perus 8km+3x100m ja olin tikkana odottamassa puhelintulkkausta. Sitä ei tullut missään vaiheessa ja sain käytettyä odotteluajan käännösten tekemiseen. Päivä meni muutenkin sinkoillessa paikasta toiseen, mutta jotain sain aikaiseksikin. Iltalenkki oli siinä 12km paikkeilla ja rullailin jopa 10x100m. Harjulla oli myös valmentaja valmennettavineen ja vähän jo uhittelin liittyväni treeneihin torstaina. Takareisi on edelleen kireällä ja tuntuu, mutta toivotaan että hieronnalla/venyttelyllä/lihastreeneillä saan sen vielä joskus kuntoon. Kesään on vielä aikaa, mutta juoksu jatkuu edelleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti