torstai 24. huhtikuuta 2008

voihan mokkula

Viime viikolla tein hätäpäissäni päätöksen. Vaihdon toimivan elisan megan laajakaistan vastaavaan mokkulaan. Kovasti kun sitä on mainostettu telkkarissakin. Olin hyvilläni, sillä saisin alennettua nettimaksua 5e kuukaudessa ja kaupan päälle saisin vielä sen mokkulan. Edes sitoutuminen 24 kuukauden sopimukseen ei pelottanut. Nyt saisin käyttää kannettavaa tietokonetta kisareissisuilla ym. Viikon sisällä tilauksesta postimies toi mokkulan kotiin ja eikun testaamaan. Varsin helppoa käyttöönotto olikin ja netti pelitti. Samaan aikaan pelitti vielä vanha laajakaistakin, mutta päätin siirtyä modernimpaan mobiililaajakaistaan.
Nyt olen testaillut nettiä ja entistä hitaammin tuntuu toimivan. Katkoksia on jatkuvasti ja nopeus on kaikkea muuta kuin luvattiin. Nopeus on usein hurja alle 2Mb eli siis yli luvatun megan? Siltä homma ei ainakaan tunnu, vaan netti pelittää kangerrellen. Pitääkö tällä nopeudella kärvistellä seuraavat 24kk vai pitäisikö vaihtaa kalliimpaan kahden megan settiin?

Jalat alkaa olla jälleen huippuiskussa. Olisiko Zacheuksen kirjan lukemisella ollut vaikutusta. Tänään oli vain 2x2x lyhyttä mäkeä kovalla hapotuksella ja 10x100m, aika heleppoa mutta hapokasta. Mieltä alentaa juoksukaveri Jaakon kärvistely vammapuolella. Kolme kuukautta Afrikassa ja palkintona murtuma lonkassa. Ei aina onnaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti