tiistai 29. huhtikuuta 2008

Odottelin tuossa jonkin aikaa, jospa habakeskustelu olisi saanut pontta. Turhaan. Ehkä parempi niin ja keskitytään olennaiseen eli raastamiseen. Eilen sitä sai taas tehdä Harjun pururadalla, minkä pituus on mailin verran. Ohjelma oli niin että aina kaksi kierrosta reipasta ja kolmas kovempaa sitten taas kaksi reipasta ja kolmas kovempaa. Yhteensä yhdeksän kierrosta ja matkaa tuli se vajaa 15km. Hyvää rassausta. Päälle vielä keskivartaloa tekemään puntin puolelle niin päivä alkoi olla pulkassa. Illalla ei kyllä oikein mitään jaksanut tehdä mikä ei ollut yllätys. Tänään oli sitten palautteleva päivä eli aamulla kymppi ja illalla tunti ja 10x100m päälle avaavana huomista harjoitusta varten. Olen järkeillyt, että näin keväällä kun kovat ovat kovia kannattaa ottaa palauttavat päivät niin että todella palautuu. Ei sitä nylkkäystä silti kannata kokonaa jättää. Esim kesällä juoksen yli sadan kilsan viikkoja ja pyrin juoksemaan pitemmänkin lenkin viikottain. Ja seuraavaksi kaupallisia mainoksia:

Jyväskylän Kenttäurheilijat ry järjestää vain naisille oman kuntoilutapahtuman Nice Runin Jyväskylässä keskiviikko-iltana 4.6. Tapahtumassa edetään juosten, kävellen tai hölkäten noin viiden kilometrin lenkki kauniilla Jyväsjärven rantareitillä.
Nice Run -tapahtuma on kesäillan liikuntajuhla oheisohjelmineen. Tilaisuudenjuontaa Big Brother- Extrastakin tuttu Janne Kataja. Tapahtuma alkaa 17.30 ja lenkille lähdetään 19.00. Kuuden hengen ryhmille on tarjolla piknik lenkin jälkeen. Kaikille huoltopisteiden palvelut, maistiaisia ja upea tunnelma! Lisää netistä http://www.nicerun.fi/

2 kommenttia:

  1. Ilmoita mut mukaan niceruniin.

    Hell

    VastaaPoista
  2. Hell ei taida päästä juoksemaan vaikka kuinka tekisi mieli, mutta mitaleja jakamaan ja naisia halaamaan kyllä solskea komea mies varmasti pääsee!

    VastaaPoista