sunnuntai 18. marraskuuta 2012

JKU



JKU avasi uudet nettisivut tällä viikolla. Hyvää niissä on nopea toimivuus ja se, että mestariluokan urheilijoista on isommat kuvat kuin "vain" a-luokan urheilijoista! :)

Perjantaina oli kauden päätöstilaisuus eli juhlagaala. Ohjelma meni melko perinteisesti muistamisten ja palkitsemisten merkeissä. Alle hörpättiin normaalisti kahvit kakun kera. Mukava oli nähdä oman seuran urheilijoita. Porukka on kasvanut aika suureksi ja muutenkin seura on hyvässä myötätuulessa!

Eilen juoksin Vaajakosken testijuoksussa kympin aikaan 34.03. Vauhti ei todellakaan päätä huimannut, mutta juoksu tuntui hyvältä eikä takareittä kiristänyt. Uskoisin Pilateksesta ym olevan hyötyä. Kyseessä oli viikon kolmas kova treeni eikä vauhteja vain yksinkertaisesti löydy syystä, että en ole kovia vedellyt muutamia tonnin vetoja lukuunottamatta. Nyt tavoitteena on jatkaa nousujohteista harjoittelua ja olla vireessä ensi vuoden puolella. Meitsi on aina syksyllä jäänyt minuuttikaupalla hölkissä muille.

Perjantain ulkoilut oli 20km aamupäivästä valosalla hyvällä kululla. Loppupäivän pidin huilia ja olin siellä JKU:n juhlassa. Tänään ulkoilin väsyneillä jaloilla 23km. Takareisi alkoi taas kiristellä loppumatkasta, mikä kertoo siitä että jalat on puhki tai että venytellä pitäisi.

Muita JKU:laisia urheilijoita:
Hanna Maari Latvala
Petteri Monni
Osku Torro
Arno Laitinen
Jaakko Nieminen


3 kommenttia:

  1. olipa hyvät sivut. onko muuten ihan normaali käytäntö, että "urheilijasopimus" tehdään vaan vuodeksi kerrallaan?

    VastaaPoista
  2. Juu seurasiirrot pitää muistaakseni tehdä loka-marraskuun vaihteeseen mennessä. Kai se on aika yleistä, että neuvotellaan ja katotaan paljonko valmennusrahastoon on kertynyt vuoden aikana.

    VastaaPoista
  3. Tervetuloa Kuopion itsenäisyysmaratonille juoksemaan.Samoja reittejä kuin sm-puolikkaalla.

    VastaaPoista