torstai 15. marraskuuta 2012

ei mulla muuta


Treenit jatkuvat normaaliin tahtiin ja edes vielä ei ole pimeys alkanut harmittamaan. Sekin on asennekysymys, mutta kyllähän se jurppii juosta pimeässä. Onneksi on ollut vielä plussakelejä ja pitoa on lenkkarin alle löytynyt ihan kiitettäväästi. Hiekkateitä juostessa saattaa jopa kokea vauhdinhurmaa kun pimeässä yrittää reippailla..

Eilen oli ohjelmassa 4x10minuuttia reippaasti. Olin jo kiskomassa lenkkikamoja päälle kun sain älynväläyksen soittaa Anterolle. Hetkeä myöhemmin varmistui, että sauna lämpiää tunnin kuluttua ja voin siis suunnata valmetajalle lenkkini. Kymmenen minuutin verkan jälkeen kiihdytin ekaan pätkään. Juoksu kulki ihan kivasti, mutta maanantain reeni tuntui vielä pohkeissa. Toinen, kolmas ja neljäskin veto kulki ihan kivasti ja lähestyin Keljoa. Mun piti heittää vielä pieni lisälenkki niin sain reenin kasaan. Takareisi kiristi taas pikkasen ja jätin loppuverkan minimiin. Kävelin ja hölkkäsin oikeen hitaasti, mistä reiska tuntui pitävän. Tein Anteron kotiportailla erilaisia jalanheilutuksia ym. ennen ovikellon rimputtamista.

Perillä Ristontiellä alkoi palautuminen välittömästi. Menimme saunan lauteille istuskelemaan ja haastattelin valmentajan päivän treenistä. Antero oli ollut metsää harventamassa koko päivän. Aika rankkaa puuhaa kuulemma. Kyselin aika tarkkaan, miten homma etenee ja minkälaista metsää Antero hoitaa. Juoksu aihetta emme juurikaan sivunneet missään vaiheessa. Mitäpä sitä, vanha kettu juoksee sen mitä valmentaja määrää.

Tänään hölkkäsin 4km alle ennen aamun Pilatesta. Kroppa ei jotenkin ollut mukana, enkä jaksanut keskittyä niin hyvin kuin yleensä. Uskon, että Pilates auttaa mua uuteen nousuun pääsemisessä sekä siinä että juoksen vammavapaasti vielä pitkään. Savottaa on siis jäljellä, mutta hyvillä urilla ollaan. Treenit sujuvat kivasti ja illan hallitreeni oli vähintään kohtalainen. 4km verkan jälkeen tein 4x30m pakara/polvennostojuoksua+10x80m avausvetoja+ 12x400m/200m hölkkäpalautuksella 72 sekunnin pintaan. Vauhti oli juuri sopivaa ja uskoisin kunnon kohoavan tuostakin setistä. Päälle rullasin vielä 10x80m aika rennosti sekä hökkäsin kämpille 4km. Lauantaina olis Vaajakoskella testijuoksu ja toivotaan että veteraani palautuu siihen mennessä.

Ei mulla muuta.

1 kommentti: