perjantai 20. helmikuuta 2009

Armaghin kisat on kayty ja mielestani varsin hyvalla menestyksella. Jussi oli takuuvarma, mutta Puttonen yllatti. Miehen Tsekin leireily tuotti varsin hyvaa tulosta. Oma juoksu oli ihan ok tai oikeastaan positiivinen yllatys. Eka kilsa oli 2.52 ja seuraavat n.3min vauhtia. 4km kohta oli n. 12.58 ja laskeskelin, etta alle 15min menee jos oikein rutistaa. Toinen oli kaikista vaikein, kun kadet alkoi olla jaassa. Hartiat onneksi pysyivat rentoina ja vika tonni tuli hyvin. Ohitin 400m ennen maalia Tyntsan, joka oli karussa jonkin verran. Kokonaisuudessaan kisa meni hyvin muidenkin osalta, paitsi Hellin joka joutui keskeyttamaan. Mies tuli pelipaikalle kisapaivana ja jarjestajat olivat vaarassa paikassa eli Dublinin kentalla kun mies tuli Belfastin kentalle.

Tanaan on sitten valipaiva ja aamusta juoksin 20km. Loppupaiva on lepoa ja palautumista edisti porealtaassa kaynti ja sauna. Huomenna kevytta ja sunnuntaina 5km maastoskaba.

3 kommenttia:

  1. Totta turiset; mikään ei piristä mieltä niin paljoa kuin hyvin onnistunut juoksu. Omalle kohdalle sattui alkuviikosta positiivinen yllätysjuoksu.

    teija

    VastaaPoista
  2. Joo juoksun jälkeen on usein ns. normaali olo eli pikkasen väsyttää, mutta fiilikset on korkealla. Mikäs se yllätysjuoksu oli?

    VastaaPoista
  3. No se oli semmonen ihan tavan pk-lenkki, mutta semmosta reilusti parempaa vauhtia, että yllätin jopa itseni ;D

    Siitä jäi parempi mieli pitkäksi aikaa ja semmonen kutina, että lisää samaa laatua, kiitos!

    teija

    VastaaPoista