perjantai 13. helmikuuta 2009

Aamu 55min+2x100m
Ilta 1.20 hiihtoa
On tää hiihto vaan hieno laji! Hyvä keksintö, mutta ei aivan meikäläistä varten suunniteltu. Naruista tahtoo loppua puhti kuntoa aikaisemmin. Laajavuoren maastot eivät ole kaikista helpoimmasta päästä, mutta kaatumatta selvitin ne tällä kertaa. Sparraajana toimi Selim, joka malttoi hiihtää tarpeeksi kevyttä vauhtia. Eniten tykkään vuorohiihdosta. Siinä saa vuoroin potkia hiihtimillä ja vuoroin käyttää käsiä. Tasatyönnössä tahtoo vauhti hiipua, jos on vähääkään ylämaata. Hieno laji silti se hiihto. Kohta saakin silmä tarkkana seurata suomalaisten edesottamuksia MM-kisoissa. Eilen tulikin jo mitali alamäkihiihdosta. Kova laji sekin.

4 kommenttia:

  1. Tosi haastava tuntea "perämoottorista" noita kahta muuta kuvassa olevaa hiihtäjää... ;)
    Hieno taidekuva kumminkin...

    VastaaPoista
  2. Kuva on otettu itse asiasssa talvella 2006, kun akillesleikkauksen jälkeen tein paljon korvaavaa. Kyseinen kuva on otettu Laajavuori Duatlonista 3km+10hiihto+3km juoksu. Kanssakilpailijoiden nimiä en muista. Selim ja Tuukka Miettinen ainakin nyt oli kisaamassa.

    VastaaPoista
  3. Hiihto on hieno laji! Niin alamäessä kuin maastossakin! Muuta ei voi sanoa. :)

    Ja kyllä ne narutkin siitä vahvistuu, kun vaan tahkoo mennä latuja. Hartiat on ainakin levenneet huimasti tämän alkuvuoden aikana, kun on tullut joku 150 km hiihdettyä. :)

    Onko juoksussa paha, jos käsissä on liikaa voimaa. Pikajuoksussahan kädet ovat välttämättömät, mutta miten on kestävyysjuoksussa?

    VastaaPoista
  4. Ei niillä käsivoimista oo hyötyä, mitä nyt kesäisin ehkä uimarannalla.. Voihan sitä punttia vääntää, mutta juoksutuloksiin niillä on vähän vaikutusta!

    VastaaPoista