perjantai 2. toukokuuta 2014

Vappuviikko

Ma 43km pyöräilyä Laukaaseen ja takaisin
Ti 1h vesijuoksu+ 15min uintia +hieronta
Ke 60km pyörälenkki Jarin kanssa
To 40km pyörälenkki Hannen kanssa
Pe kävellen yliopiostolle, illalla puntti+vesijuoksu?
La harjoitusravit+ katujuoksun seuraamista
Su 40km pyöräilyä

Kulunut viikko on mennyt nopeasti. Edellisviikolle oli loppuviikosta ihan mukavasti tekemistä. Lauantaipäivä meni eliittiraveissa Killerillä. Sitä ennen ehdin reenailla uima-altaalla ja hakea hyvää urheilijan olotilaa. Se kyllä aina löytyy vesijuoksu+ sauna yhdistelmällä. Luulen, että kun aineenvaihdunnan saa kunnolla liikkeelle niin myös päänuppi kiittää. Näköjään pitää vammakaudellakin joka päivä jotain tehdä niin pysyy mieli hyvänä.

Viime sunnuntai oli suuri päivä, kun Vaajakoskella juostiin jokavuotuinen Pentin pinkaisu. Tuota tapahtumaa on Penan toimesta toitotettu jo toista kuukautta. Spekulaatio siitä, ketä kovia tänä vuonna on viivalla jatkui aivan viimeisiin päiviin saakka. Lähellä oli, ettei saatu Järvenpään Jarkkoa. Lähdimme Hannen kanssa Vaajakoskelle hyvissä ajoin, jotta ehtisimme tehdä oman treenin alta pois. Uin hieman vesijuoksun päälle ja hain kaupasta banaania ennen kuin aloitin kevään kohokohdan seuraamisen. Pena oli hoitanut paikan päälle myös Keskisuomalaisen toimittajan, joka kirjoitti vallan mainion jutun seuraavan päivän lehteen.

Vaajakosken keikan jälkeen illalla oli vielä ohjelmassa heppailua Leppälahdessa, jonka jälkeen hain Jaakolta lainaan käyräsarvisen kilpurin. Sitä piti testailla heti seuraavana päivänä ja hieman vähillä energioilla poljin Laukaaseen ja takaisin. Olotila pienten urheilusuoritusten jälkeen oli aina yhtä hyvä. Vappupäivän pyörälenkin teimme yhdessä Hannen kanssa. Se oli ihan mukavaa ulkoilua kaunisssa kevätsäässä. Ilmat Jyväskylässä olivat aurinkoiset vappuna, vaikka muualla päin Suomea taisi olla sateistakin.

 Lisää kuvia Pentin Pinkaisusta. Tulokset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti