tiistai 27. toukokuuta 2014

kesä tuli kesä meni

Ti 27min=1km uintia+30min vesijuoksua, ilta 1h "tv-reipas" 30km pyörällä tuntiin
Ke 1h10min vesijuoksua, ilta 1km pyörä+5km sauvakävelyä+1km pyörä
To 1,5km uintia, ilta 50km pyöräilyä (pari reippaampaa pätkää)
Pe 30min kuntosali +35min uintia
La 3h kirpputori shoppailua+ nurmikon leikkuu+ 3km pyörä+5km Liekkihölkän reittiä+3km pyörä
Su 25km pyöräilyä+3km kävelyä Seitsemisen kansallispuistossa+ 25km pyöräilyä
Ma 1h vesijuoksua
Ti 1,5km uintia (27min/km)

 Viikko on jälleen vierähtänyt nopeasti. Perjantaina tuli neljä viikkoa täyteen juoksutaukoa ja toiveet lähiaikoina juoksuaskeleiden ottamisesta ovat korkalla. Mieli tekisi, mutta malttia pitää vielä olla tekemisessä. Treenien puolesta viime viikko oli ihan hyvä ja harkitsin jopa lepopäivän pitämistä. Sellaisen olisi voinut pitää hyvällä omalla tunnolla. Lauantaina siitä melkein tuli sellainen, mutta Parkanossa tuli touhuttua kaiken näköistä ja pieni treenikin tuli tehtyä.

Viime viikolla keli oli todella kesäinen ja loppuviikosta +30 taisi olla lähellä. Tiistaina innostuin taloyhtiön siivoustalkoiden jälkeen vielä pyöräilemään. Lähdin heti alusta alkaen pitämään vauhtia ja sain aikaiseksi hyvän hapenottoa rassaavan treenin. Paluumatkalla Vaajakosken urheilukentällä tapasin Jaria. Pienen tauon jälkeen lähdin jälleen rempomaan ja loppumatkasta hain kierroksia 178 sykkeillä parin vajaan minuutin pyrähdyksellä. Sydän teki töitä ja mieli oli hyvä.

Viikko eteni mukavilla treeneillä vaihtelevasti eri lajeja tehden. Aamut olivat aina kivoja, kun aamu-uinnin ja saunan jälkeen koko loppupäivän oli raikas olotila. Istuin kirjastolla aikuissosiaalityötä opiskellen sekä nautin opiskelijan vapaudesta. Katselin hieman kesäksikin kursseja, mikäli en töitä vielä heti saa. Joka tapauksessa edessä on hieman erilainen kesä. Juoksu alkaa piakkoin tauon jälkeen, mutta kunto ei vielä hetkeen ole paras mahdollinen.

Viikonloppuna Parkanossa riitti puuhasteltavaa. Kävimme Hannen kanssa kirpputoreja läpi ja nautimme kesästä. Hieman tuli myös ulkoiltua, mistä ikimuistettavin oli käynti Seitsemisen luonnonpuistossa pyörällä. Lainasimme vanhempien pyöriä ja veivasimme Kurun tietä menemään. Perillä teimme pienen kävelylenkin ja käväsimme jäätelöllä luontokeskuksessa ennen paluumatkaa. Keli oli niin lämmin, että hihattomalla paidallakin tarkeni. Sunnuntain paluumatkalla keli alkoi muuttua sateiseksi ja lämpötila tippui nopeasti alle kymmeneen asteeseen. Saapahan ainakin paremmin nukuttua.

Kävin eilen röntgenkuvassa ja perjantaina näytän kuvia lääkärille. Mikäli juoksulupa heltiää alan ottamaan askeleitä pikku hiljaa tavoitteena juhannuksena juosta Lannevedellä. Siitä viikon päästä on Peten puolikkaalla joko kymppi tai puolikas.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti