lauantai 17. toukokuuta 2014

Juoksulupaa odotellessa

Ke 50km pyörälenkki
To aamulla vesijuoksua?
Pe aamulla 45min uintia+15min vesijuoksua
La 10min kuntopyörä+ 30min kuntosali+50min vesijuoksua/uintia
Su 60km pyöräilyä Teuvalla
Ma aamulla 60min vesijuoksua
Ti LEPO 6km kävelyä+hieronta
Ke aamulla 45min uintia+15min vesijuoksua
To aamulla 45min uinti, illalla 65km pyörällä "tv-reipas" ka 27,4/km avg 144
Pe aamulla 60min vesijuoksua
La aamulla uintia 45min


Taas on reilu viikko mennyt nopeasti. Eilen perjantaina tuli kolme viikko rasitusmurtuman diagnoosista. Edessä on ainakin viikko ellei enemmänkin juoksutaukoa. Vamman kanssa on kyllä painittu pidempään, sillä jo ennen Karhu-viestiä puhalsin pelin poikki. Otin kortisonipiikin ja aloin jo juosta hieman kun jalka tuntui paremmalta. Olisi kannattanut vaan huilia ja mennä aiemmin magneettikuvaan. Jälkiviisautta on helppo aina harrastaa, mutta asiat menee miten menee.

Viime viikkoina olen päässyt korvaavien kanssa ihan hyvään rytmiin. Olen herännyt aamulla aikaisin, joskus jopa kuuden jälkeen, syönyt aamupalan ja mennyt uimahallille. Se on ollut hyvä tapa aloittaa päivä ja olotila on ollut hyvä koko loppupäivän. Ei ole jurppinut läheskään yhtä paljon kuin ettei olisi tehnyt mitään liikuntasuoritusta. Iltapäivällä olen joko levännyt hyvällä omalla tunnolla tai käynyt Hannen kanssa kävelylenkillä.

Viime viikonloppuna olin Teuvalla samaan aikaan kun SM-maastot kilpailtiin Lempäälässä. En väitä, etteikö olisi tehnyt mieli olla viivalla. Jos olisin ollut hyvässä kunnossa en tiedä monesko olisin ollut, mutta henkilökohtainen mitali on aina tiukassa. Se multa vielä puuttuu, mutta ehkä veteraanisarjoista sellaisen vielä joskus nappaan. Muutenkin nyt vamma-aikana on ollut aikaa miettiä kaikenlaista, mutta himmailemaan en vielä haluaisi. Kun joku toinen tekee päätöksen, ettei pääse juoksemaan sitä vain sisuuntuu ja haluaa palata takaisin entistä vahvempana.

Tortaina oli hyvä kulku fillarilenkillä kun tiistaina oli ollut lepo ja hieronta. Puskin menemään Jaakon kilpapyörällä Tikkakosken takana ja Uuraisten mäkisillä teillä kunnon sykkeellä. Se näytti 160 lukemia pitkän aikaa ja vaihteissa oli eturattaasssa iso vaihde koko ajan päällä. Puskin menemään aurinkoisessa säässä ja nautin itseni rääkkäämisestä. Mistään kunnon harjoittelusta ei voida vielä puhua, mutta hyvää korvaavaa kuitenkin.

Keskiviikkona olin kuuntelemassa luentoa nopeuskestävyysharjoittelusta Hippoksella ja jotain saattoi tarttua mukaankin. Sain palautettua viikolla yhden esseen, pääsin kvanti tentistä läpi sekä tein ensimmäisen tulkkauksenkin tämän vuoden puolella. Eilen oli tulkkikeskuksen YYA päivä ja JKU:n toimitsijoiden kauden avaus eli tekemistä on piisannut. Ensi maanantaina on gradun jättöpäivä jos meinää tänä keväänä valmistua. Pullat tuntuvat olevan ihan hyvin siis uunissa tällä hetkellä ja kiirettä on ollut sopuvasti. Viikon-parin sisään saanen juoksuluvankin ja siitä alkaa mun kesän vietto.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti